incitanemtuana
Daimi Üye
![prenses1.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.webme.com%2Fpic%2Fl%2Flezzetmekani%2Fprenses1.jpg&hash=89e82ffa9adf162ceac1e1f5eaa07ca3)
Hamuru icin: Kremasi icin:
[FONT=verdana, geneva]250g margarin 500g süt
[FONT=verdana, geneva]2 tatli kasigi kabartma tozu 2 cay bardagi tozseker
[FONT=verdana, geneva]2 cay bardagi tozseker 1 yumurta sarisi
[FONT=verdana, geneva]2 yumurta 4 yemek kasigi un
[FONT=verdana, geneva]Un 2 yemek kasigi kakao
[FONT=verdana, geneva] Veya Cokokrem
[FONT=verdana, geneva]
[FONT=verdana, geneva]Hazirlanisi:
[FONT=verdana, geneva]Krema malzemelerin hepsini tencerede cirpin ve kaynatin. Katilasinca ocaktan alin ve sogumaya birakin. Veya hazir cokokrem kullanin.
![prenses.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.webme.com%2Fpic%2Fl%2Flezzetmekani%2Fprenses.jpg&hash=53fd2342181dcf1a83df1c5511f15c70)
Tozseker ve yumurtayi cirpin. Margarin ve kabartma tozunu ilave edin. Unu ekleyip yumusak hamur elde edin. Merdane ile acip cay bardaginin agzi ile kesin. Yarisinin ortasini kapakla delin. Yagli kagit serilmis firin tepsisine dizin. 200derece firinda pisirin. Soguyunca üzerine kremayi sürün ve delik olan kismiyla üzerini kapatin.
Afiyet Olsun
[FONT=verdana, geneva]
[FONT=verdana, geneva]ALINTI