Psikiyatri Bölümü

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Allah şifa versin canım. Hayırdır?

Psikoloji bölümünde de derdin neyse paylaşabilirsin. Sonuçta her ikisi de aynı alan.:hhhhhh:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.853
Geçmiş Olsun...
Psikoloji genel bir başlıktır canım orada paylaşabilirsin Psikolog-Psikiyatrist gibi değil hepsini kapsıyor...

G

guzelcem

Misafir
Allah şifa akıl-fikir sağlığı versin canısı, anlatda yardımcı oluruz sana...

OP
külkedisi

külkedisi

Daimi Üye
Tepki
392
ilginiz beni duygulandırdı.Ben manik depresif hastasıyım.Tıp dilinde bipolar bozukluk.İlaç kullanıyorum bir kaç kerede bakırköyde yattım.Şimdi iyiyim.İlaçlarımı düzenli alıyorum.Ancak zaman zaman kendimi iyi hissetmiyorum.Düşündüm ki benim gibi hastalarla fikir alışverişinde bulunabilirim.İlginize çok teşekkür ederim

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
saglikli gunler dilerim sana kulkedisi,,,
bu arada senin resimlerini gormustum albumde hic 41 gibi durmuyon yaa,daha genc gosteriyosun,,,

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ilginiz beni duygulandırdı.Ben manik depresif hastasıyım.Tıp dilinde bipolar bozukluk.İlaç kullanıyorum bir kaç kerede bakırköyde yattım.Şimdi iyiyim.İlaçlarımı düzenli alıyorum.Ancak zaman zaman kendimi iyi hissetmiyorum.Düşündüm ki benim gibi hastalarla fikir alışverişinde bulunabilirim.İlginize çok teşekkür ederim

peki bu hastalığa neden yakalandın

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
geçmiş olsun külkedisi
inşallah atlatırsın geride kalır kötü günler
bende de aşırı kaygı pozukluğuna bağlı panik atak vardı ama şimdi daha iyiyim ve hiç ilaç kullanmadım kendi kendime atlatmaya çalışıyorum

G

guzelcem

Misafir
Canısı ALLAH sana şifalar versin. sana tavsiyem RABBİM den iste dua şükür et, namaz kıl yani kendini islamiyeti yaşa inan ki ALLAH sana yardım eder...sağlıcakla kal!

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
çok geçmiş olsun cnm kendini telkin ederek düzeltebilirsin cnm tabi ilaçlarla birlikte

nazo

Yeni Üye
Tepki
6
Külkedisi kardesim bende de var böyle problemler, ama ben kabullenemiyorum.Allah bol sifa versin yardimcin olsun.Aurupada yasadigim halde deva bulamiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar