Ramazan bayramınız kutlu olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
arkadaşlarım bayramdada sizlerle olamıcam diğer evimde net yok kaç gündür temizlik için git gel yapmıştım sabah yine çıkıyorumm eşimin işi orda olduğu için erken gidip bayramı bitiripte dönücem
şimdiden hepinizin bayramını kutlarım..

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
sanada iyi bayramlar canım...senin aracılığınla bende burdan kutluyayım..

arkadaşlar bende bugün yayladaki eve gidiyorum bayramı orda geçircez bayramın son günü gelirim sanırım..onun için şimdiden tüm hanımefendi ailesinin ramazan bayramı kutlu olsun....
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim....görüşürüz...:hhhhhh::hhhhhh:

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
18nh8.jpg

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
iyi bayramlar arkadaşlar,hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun ,allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve tekrarını göstersin hepimize.

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
-alkis-alkis-alkis-alkis Bu özel günde sizin ve yedi ceddinizin ,kandil ,ramazan,kurban,yeni yil,23 nisan,19 mayis,29 Ekim,Dogum gunu ,babalar ve anneler gunu,4 eylul,Çanakkale zaferi,
Sivas kongresi,Hatayin kabulu,Malatyanin kaysi festivali, cemrenin dusmesi ,pancar sökümü,mart dokuzu, salca kaynatma,pekmez kaynatma, ve her ne kadar önemli gününüz varsa simdiden kutlu olsun.
hepsini aradan bir kerede çıkarayım didim:panter:...sonra unuturum falan...:kahve:
:lululu::lululu::lululu::lululu:
:eek:ynaa:halay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar