Yasaklı Üye
Açıklama: Forum kurallarına uymayarak forumda huzursuzluk çıkarmış ve forumda davranışlarında sorun olan kişilerin kullandığı ranktır.Forumdan uzaklaştırılmıştır.
Yeni Üye
Açıklama: Foruma yeni kayıt olan üyelere verilen ranktır.
Acemi Üye
Açıklama: Forumda 50 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.
Emektar Üye
Açıklama: Forumda 350 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.
Kıdemli Üye
Açıklama: Forumda 1000 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.
Emekli Üye
Açıklama: Forumda 3000 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.
Animatör
Açıklama: Animasyon İşiyle Uğraşan Gruba verilen rütbedir, normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.
Coder
Açıklama: Programlama işiyle uğraşan gruba verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.
Grafiker
Açıklama: 2D ve 3D Grafikerlik işiyle uğraşan gruba verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.
Senarist
Açıklama: Senaryo yazanlar grubuna verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.
Silver Üye
Açıklama: Foruma uzun zaman geçiren veya hak ederek kazanan kişilere verilir.Özel silver paylaşım kategorisine erişim sağlayabilir.
Özel ayrıcalıkları vardır.
Gold Üye
Açıklama: Forumda yoğun yapan kişilere verilir veya forum yönetimi tarafından uygun görülen kişilere verilir.Hem gold hemde silver paylaşım kategorilerine erişim sağlayabilir.Özel ayrıcalıkları vardır.
Yazılım Ekibi
Açıklama: Kendini kanıtlamış ve program veya oyun örnekleri kodlayan ve bolca ders veren kişilere verilir.Yönetim ekibindedir.
Studyo Ekibi
Açıklama:Hikaye ve Roman bölümünde zaman geçiren kişilere verilen ranktır bu rankı kazanmak için size teklif gelmesi gerekir veya duyurulardan ekibe alım açıldığında bu rankı almaya hak kazanırsınız.
Test Yetkili
Açıklama: Yetkili rütbesine ulaşmak için önce yönetim tarafından göz altına alınırsınız ve deneme aşamasına girersiniz eğer görevinize uygun olarak seçilirseniz bir üst rütbe olan yetkili rütbesine ulaşırsınız.
Yetkili
Açıklama: Forumda kendini kanıtlamış kişilere verilir , forumda açılan yetkili alımlar sayesinde veya sizlere teklif gelerek uzmanlık alanınıza göre kategorinizde görev almaya başlarsınız.Yönetim ekibindedir.
Üst Yetkili
Açıklama: Bütün kategorilere yetkisi vardır ve uzmanlık alanı geniştir rütbe atlayarak bu rütbeye kadar gelir , alt rütbedeki kişilerin başvurabileceği ve destek alabileceği bir rütbedir her türlü sorununuzu dinler ve yarışma ve etkinlikler düzenleme yetkisine sahiptir.Yönetim ekibindedir.
Yönetici
Açıklama: Forumda yetkilileri yönetme yetkisine sahiptir ve tüm kategorilere erişimi vardır ve forum düzeninden sorumludur , kurucuya bağlıdır.Yönetim ekibindedir ve söz sahibidir.
Kurucu
Açıklama: Forumu kuran kişilere ve en üst seviyedeki forum ekibine verilen ranktır , bütün foruma hakimdir ve bütün şikayet ve önerilerinizi veya isteklerinizi ulaştırabileceğiniz kişilerdir.Forum yönetiminden sorumludurlar.Forum teknik işleri ile uğraşırlar.Yönetim ekibindedir ve söz sahibidir.