Reçelli-Lokumlu-Çiçekli Karışık Kurabiye
1 paket margarin (oda ısısında yumuşamış)
1yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un (3-3,5 su bardağı kadar)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
İçi : Portakal reçeli,Gül Reçeli,Limonlu-Güllü,Naneli ve Portakallı Lokum
Kakaolu için : Kakao (ölçü yok rengini istediğiniz kadar koyultun) Fındık içi ve hamuru toparlayacak kadar fındık kreması
YapılışıBütün malzemeyi yoğurun.Hamuru 3'e bölün birine kakaolu malzemeleri koyun.İkinci hamuru ceviz kadar koparıp ayrı ayrı lokum ve reçeller koyun şekil verin. 3. hamurdan da fındık kadar yuvarlaklar yapıp yan yana dizin ortasına kakaolu hamurdan yaptığınız topu koyun Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak dizin önceden ısınmış 180 derecelik fırında altı pembe üzeri beyaz kalacak şekilde pişirin.Papatyalar ve kakaolular hariç diğerleri ılınınca pudra şekeri serpin
--------------------------------------------------------------------------
Oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim umarım tarifimi deneyip tadını da beğenirsiniz