Recep İvedik onu fena çarptı

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
"4,5 milyon insan bir anda sadece o adama güldü"

Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı Recep İvedik filminde rol alan Hakan Bilgin, filmin ilk vizyona girdiği gün gördüğü tepki nedeniyle duvara çarpmış gibi olduğunu söyledi...

Kanaltürk’te Doğa Rutkay’ın sunduğu ’Herşeyi Söylemek Mümkün’ programında bu hafta Recep İvedik filmi masaya yatırıldı.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, filmde rol alan Hakan Bilgin, filmin daha ilk vizyona girdiği günden itibaren yaptığı etkinin kendisini çok şaşırttığını şöyle ifade etti:

"Ben yaklaşık 20 yıldır oyunculuk yapan ve televizyonda da yer alan bir insan olarak bir anda Recep İvedik diye bir filmde oynadım ve şunu farkettim; Recep’in galasına gittik. 3 gün sonra vizyona girdi. Vizyondan bir gün sonra alışverişe gittiğimde bir gömlek alırken satıcı çocukların hepsinin filmi izlediğini öğrendim. Bu hiç bu güne kadar görmediğimiz bir şey. Bir anda duvara çarpmış gibi oldum. ’Nasıl izlediniz, ne çabuk izlediniz, niye izlediniz? sorusu geldi. Ciddi bir etki oldu...4,5 milyon insan bir anda sadece o adama güldükleri için gitti."

Annem bile ’argo’ demedi

Hakan Bilgin, filme yapılan tüm eleştirilere rağmen, izleyicinin olumlu tepkisine en yakın örnek olarak annesini anlattı ve "Annem emekli bir öğretmendir. Kelimeye, Türkçe’ye, ahlak kurallarına çok dikkat eden bir insandır. Filmi izledikten sonra bana hiç bir şekilde ’Film argo’ demedi. Sadece ’Çok samimi oynamış bu çocuk’ dedi. Bence en önemli şey buydu. O 4,5 milyonun o samimiyeti keşfedip de 2. gün bunu arkadaşlarına anlatacak kadar inanabilmesi çok zordu" diye konuştu.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst