Arkadaşlar reklamlar ilginizi çekerse tıklayın. Aksi halde lütfen bana para kazandırmak amacı ile reklamlara tıklamayın. Hem reklam verenlerin hakkını yemiş oluruz, hem de reklam aldığımız adsense'den banlanırız. Bu durumda diğer sitelerimde de bu reklam network'unu kullanamam. Aylık 50 $ fazla para kazanacağım diye sistemden atılırsam çok yazık olur ki, bunu hiç birimiz istemeyiz.
Zaten her ip numarasından yapılan tıklamalar yalnızca 1 kez sayılıyor. Fakat aynı ip adresinden, hatta aynı bilgisayardan (ip adresi değiştirilse bile) abartılı şekilde tıklama olduğunda sistemden atılıyoruz. Bu durumda bundan zarar gören tek kişi ben oluyorum.
Önemli olan zaten kullanıcıların ilgisini çeken reklamlara tıklaması. Unutmayın ki, reklam verenlerde aldıkları tıklama sayısına göre reklam network'üne ödeme yapıyor.
Ayrıca değirmenin suyu dönsün diye almadım reklamı çok şükür. Uzun zamandır bu reklam sistemini kullanmıyordum. Şimdi bir kaç sitemde deniyorum. Hanimefendi.com da bu sitelerden yalnızca biri.
Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.