Reklam almışız

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Arkadaşlar reklamlar ilginizi çekerse tıklayın. Aksi halde lütfen bana para kazandırmak amacı ile reklamlara tıklamayın. Hem reklam verenlerin hakkını yemiş oluruz, hem de reklam aldığımız adsense'den banlanırız. Bu durumda diğer sitelerimde de bu reklam network'unu kullanamam. Aylık 50 $ fazla para kazanacağım diye sistemden atılırsam çok yazık olur ki, bunu hiç birimiz istemeyiz.

Zaten her ip numarasından yapılan tıklamalar yalnızca 1 kez sayılıyor. Fakat aynı ip adresinden, hatta aynı bilgisayardan (ip adresi değiştirilse bile) abartılı şekilde tıklama olduğunda sistemden atılıyoruz. Bu durumda bundan zarar gören tek kişi ben oluyorum.

Önemli olan zaten kullanıcıların ilgisini çeken reklamlara tıklaması. Unutmayın ki, reklam verenlerde aldıkları tıklama sayısına göre reklam network'üne ödeme yapıyor.

Ayrıca değirmenin suyu dönsün diye almadım reklamı çok şükür. Uzun zamandır bu reklam sistemini kullanmıyordum. Şimdi bir kaç sitemde deniyorum. Hanimefendi.com da bu sitelerden yalnızca biri.

Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
hayırlı olsun
admının dedıgı gıbı sıteye yararı olsun dıye degıl
bızı ılgılendırıyorsa tıklayalım:eek:
alısamadım bıraz tuhaf gelıyo ama hadı hayırlısı

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayırlı olsun. ilk açtığımda şaşırdım. oooo reklam alınmış falan diye. herkese faydalı olur inşallah.

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Konulara mesaj yazdıktan sonra beyaz sayfa çıkıyormuş sanırım arkadaşlar, bu sorunu yaşayan üyelerimiz hangi tarayıcıyı kullandıklarını, nasıl bir problemle karşılaştıklarını yazabilirler mi acaba ?

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ben ana sayfaya dönünce açılıyor sayfa sonra tekrar baştan açılıyyor yani 2kez bekiliyorum açılmasını 1haftadır falan sanırım oluyor bunumu demek istemiştiniz mozilla kullanıyorum

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
hayirli olsun ilgimizi ceken reklamlari tiklariz:eek:
evet ben bu sorunu yasiyorum mesaji yazdiktan sonra beyaz bir sayfa geliyor bastan anlamadim mesaj gitmedi zannedip sayfayi geri alip yeniden yazdim gene beyaz sayfa cikinca yeni bir sayfa actim bu sefer baktim mesaj iki kez gitmis son zamanlarda bu sorunu SIK SIK yasiyorum:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar