Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
renkli rimelle göz makyajı önerilerinizi bekliyorum.hangi renk farlarla ve kalemlerle kullanılır.birdekoyu kestane saçlı.kahve gözlü ve buğday tenliyim.
bende cok severim renkli rimeli,,bi ara siyah fakat simli almistim,,harika bise,,,
ama bi kere surebildim,,esim izin vermiyo,,,bende evde suruyom,,,onunda tadi cikmiyo,,,
birkaç yıl önce cd standında makyaj yaptırmıştım.hatırladığım kadarıyla pembe tonlarında far+kalem yoktu+lacivert rime kullanmışlardı.maviside vardı da benden önceki bayana çok açık gelmişti.onda direkt laciverti sürmüştü.lacivert ve mavi rimelle lila ve pembe far oluyor demek.acaba kahve farla lacivert rimel olur mu.siyaha yakın olurda maviye yakın olur mu.she nin yeşil rimelini çok beğeniyorlar.estee lauder da lacivert-mavi-kahve-yeşil-bordo maskara var.madonna da bordo rimel kullanıyormuş.ysl nin.baya oldu ama.
diorshow elektrik mavisi rimelle diorun mavi kalemini dün ,aldım. bugün makyaj yaptım onlarla. ne far ne eyeliner sürdüm. süper güzel durdular fara falan gerek yok. givenchynin mürdüm rimelinide kullanıyorum oda çok hoştur..