Resimdeki kim sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

d.melek

Misafir
bir kisi bir resime bakiyor,ondan yanindaki insanlar soruyor:bu resimdeki kisi kim?
kisi cevap veriyor:"benim ne abim var,ne ablam,bu resimdekinin babasi ise benim babamin ogludur" sizce resimdeki kim oluyor?:D

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
nası çocuğu oluyor.bence resimde ki erkek kardeşinin çocuğu ablası veya abisinin değil.erk.kardeşinin.onun yani yiğeninin babası da kendi babasının oğlu işte

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
annesi oluyoooooo:gul::gul::gul::gul:yidirtti bugün bu kız bize kafayı kızlaarrrrrrr:kizdim::kizdim:

OP
D

d.melek

Misafir
gulbinciyim tebrikler...............:kupa::kupa::kupa:................ oglu oluyor tabiki.diyor ya,resimdekinin babasi,benim babamin oglu.demek ki kendi oglu. ama ozur dilerim sizden,ben abisi yok yazarken,ne abi,nede kardesi yok yazmak istemisdim,turkcemin zayifligi gozuktu iste,onun icin yanilmissiniz kardesinin oglumu,yoksa kendisininmi diye.:)

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
gulbinciyim tebrikler...............:kupa::kupa::kupa:................ oglu oluyor tabiki.diyor ya,resimdekinin babasi,benim babamin oglu.demek ki kendi oglu. ama ozur dilerim sizden,ben abisi yok yazarken,ne abi,nede kardesi yok yazmak istemisdim,turkcemin zayifligi gozuktu iste,onun icin yanilmissiniz kardesinin oglumu,yoksa kendisininmi diye.:)

soruda yanlışlık var o zaman bende bilirdim heralde:hihh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar