Resmi nikah düşünmüyorum

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm853996.jpg

Nikah günü evlenmekten vazgeçip ayrıldığı iş adamı sevgilisiyle sonra barışıp imam nikahı kıyan Gizem Özdilli Günaydın'dan Başak Çokan'a açıklama yaptı.
Annesinin hacca gitmeden önce 'imam nikahı kıy' dediğini söyleyen Özdilli '' Resmi nikah olsa da olur olmasa da olur'' dedi. İmam nikahı kıydığına pişman olmadığını söyleyen Özdilli, resmi nikah için ''Bilmiyorum, kısmet'' dedi.

Ufuk Ataç ise nikah için, ''Yakında'' diyor. Özdilli ise, ''Bu saatten sonra olmasada olur. Neticede bizi birbirimize bağlayan şey bir imza değil ki... Allah'tan hep güzel şeyler diliyorum. Ama zaten Allah katında eşim. Parmağımda onun yüzüğünü taşıyorum'' dedi.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
biraz tezat konuşmuş, şöyleki:
- resmi nikah için "bilmiyorum,kısmet" demiş.
o zaman Kısmet Gizem Özdilli için olsa da olur olmasa da olur birşeyçok filozof gördüm kendimi:cokkomik:
neyse bence adam hakkında şüpheleri olduğu kesin

H

Hera

Misafir
İnsanlar birbirlerine Bağlansınlar diye resmi nikah yapmazlar ki bizi birbirimize bağlayan imza değildir açıklaması komik olmuş

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
böyle birşey olamaz yahu normalde erkek ıstemez resmi nikah zamparalık için bu sefer bu dıyor. Ya olacaksa ikiside olur ama olmazsa olmazı resmi nikahtır bence pek bir hükmü sadece imam nikahının bırlıkte yaşamaktan başka birşey gibi değil. saygısızlık. cahilce konuşmuş

OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Bu devirde dini nikahın kadınlara hiçbi hak vermediği için resmi nikahla birlikte dini nikahın yapılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.
Ama bunlar için dini nikaha bile gerek yok ki resmi nikah olsun :eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar