Resmin icinde ne var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

GurbetGuzeli

Misafir
resmin icnde ne var gozunuzu daldirip bakin resme konsantre olun bakalim gorebilcenizmi

:1::1::1:
Stereogram (Şaşı Bak Şaşır)

Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz.

Resimler Görebilmek İçin İki Yöntem;

GERİ ÇEKİLME : Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız...

YANSIMAYI KULLANMA : Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanınız. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız, Daha sonra yakaladığınız derinliğe odaklanınız..

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
kizlar gözünüzü daldirin gercekten gördügüüzde hosunuza gidece super bir sey bu:huhuu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
aslinda cok dalmaktanda korkuyorum hani oluyor ya canavar gibi birsey cikar diye:ayk:

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Tebrik ederim ya nasıl gördünüz onu? Bir saat baktım şaşı oldum hâlâ doğru düzgün bir şey görebilmiş değilim:zonk::zonk:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ben bir tünel gördüm :acep::
eskiden bu tür resimleri toplar ve bakıp buldurmaya çalışırdım:deli:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
yok guzelim yaa tunel yok valla cok zevkli bakmasi görmek dahada guzel resmin iciniii:zuzu:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
evet başka bişi var ama göremedim dimek yakın gözlüğü ile şaşı beş bakılmıyo:1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar