Daha önce limonların kabuklarını yıkayıp buzlukta dondurmayı öğrenip sürekli dondurucuda limon bulundurmaya başladım,kek ve pastalarda ,salatalarda rendeleyip kullanıyordum ,bu defa reyhan şerbetinde kullandım çok da güzel oldu hem lezzeti hem görünüşü
MALZEMELER:
1 bağ reyhan
1 buçuk su bardağı toz şeker
6-7 su bardağı kaynar su
dondurulmuş limonun yarısının rendelenmişi
YAPILIŞI:
Reyhanı saplarıyla birlikte yıkayın,derin bir kaseye toz şekeri ve üzerine kaynar suyu ekleyip şekeri eritin ...yıkadığınız reyhanları da bu şekerli suya ekleyip dondurulmuş limonun yarısını karışımın üzerine rendeleyip,şerbeti soyuyana kadar bekleyin ,daha sonra süzüp servis edin.afiyet olsun...
Moderatörün son düzenlenenleri: