Rica ederim bana akıl verin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
şuan aklımın bıttıgı yerdeyım...
1 sendır kuzneımle aynı ıs yerınde calısıorss hersye cok guseldı en baslarda oon-renmeye claısıodm zman gectıkce ben ortama ısındıkca kuzneıme bı haller oldu yanlıslarımı mılletın gosune sokar, ben smaımı olunca baskalrıyla yuzu duser oldu... ıannaın yoruldum sadece buda deıl işe alınırken genem mudur asıstanı olarak alındım.. ama ben sımdı 7 kısnın asıstanlıgını yapıorm.. temızlık caycılık elektırık tamırcısı hersye oldum burda.. yoruldum cok yoruldm. bırı bıse dıo onu yapmaya baslıorm dıerı gelıo onu aklımd atutuorm dıerı soluo dıerı soluo patttt en bastakını unutuorm.. not al dmeyın ben oturarak calısamıorm akıll gerekıo leımd ekagıt kalemle gezemıorm cunku sureklı elelrım douo oluo.. çıkmayı planlıorm bı yandnanda ıs baktım..

sımdı c.tesı gunu bır ıse basvurcam satıs muduru asıstanı tek bır ofıs ve sadece o ve ben.. counlukla dısarı olcagını benım se ofıse sahıp cıkacagımı söle.. toplantılara musterı zıyrtlerıne bırlıte gıdecegımız falan.. ustelık massı buraya gıre dahada ıyı.. ustelık satılen daıre basına 200 lıra pırım verıcek ama adamla yalnız olmaız korkutuo benı.. bılınırkı asıstanlar patronların gıydıgı takımına kadr ozen gosterıp onlarla ılgılenırler...

ne yapmalıyım nolur yardımcı olun işten cıkp oaray baslımmı yoksa sabredım bıraz daha devm mı edıımm.. ama ınanınnn sabrım kalmadıııı :( :(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım, yazını anlamakta güçlük çektim öncelikle. Anladığım kadarıyla kuzenin ile aynı işyerinde çalışıyorsunuz ve ilk başlardaki iyi ilişkiniz şimdi kötüleşmeye başladı. Ayrıca da işyerinde herşeyi yapıyorsun.

Bana kalırsa ben çoktan çıkmıştım o işyerinden. Çünkü benim sağlık durumum daha önemli. Ayrıca senin bir pozisyonun var değil mi? Eğer fazla geldiğini söylüyorsan, bunu senin başındaki kişiye söylemen lazım.

Diğer işe gelirse sen bilirsin canım. Sonuçta mutlu ve huzurlu olacağın yer olduğuna inanıyorsan orayı seç:hhhhhh:

OP
Seren..

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
ya sınırden nasıl yazdıgımı bılıyor muyum sağolunn cok guzel destek verıyorsunuz. bir buraya anlatıyorum herşeyı sızın yaptıgınıza bakın.. Sağolun ya çok yakıştı..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım, yazını anlamakta güçlük çektim öncelikle. Anladığım kadarıyla kuzenin ile aynı işyerinde çalışıyorsunuz ve ilk başlardaki iyi ilişkiniz şimdi kötüleşmeye başladı. Ayrıca da işyerinde herşeyi yapıyorsun.

Bana kalırsa ben çoktan çıkmıştım o işyerinden. Çünkü benim sağlık durumum daha önemli. Ayrıca senin bir pozisyonun var değil mi? Eğer fazla geldiğini söylüyorsan, bunu senin başındaki kişiye söylemen lazım.

Diğer işe gelirse sen bilirsin canım. Sonuçta mutlu ve huzurlu olacağın yer olduğuna inanıyorsan orayı seç:hhhhhh:

Cevabımı yazdım; ama pek önemsemedin sanırsam canım:hhhhhh:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Konu sahibi arkadaşımın isteği üzerine,konu paylaşımlara kapatılmıştır.
Lütfen görevli arkadaşlarımda dahil cevap yazmayınız.
Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar