Rostolu Kanepe tarifi

N

nuran34

Misafir
:findikim:
Rostolu Kanepe tarifi

Malzemeler

4 dilim haşlanmış dana eti,
4 dilim tost ekmeği,
1 adet biber turşusu,
Yarım demet maydanoz,
4 adet yumurta,
1 yemek kaşığı kapari,
2 yemek kaşığı zeytinyağı,
yeteri kadar tuz.

Hazırlanışı
Dana eti tuzlanıp, içine yeteri miktarda zeytinyağı koyulmuş bir tavaya atılır, orta ateşte arada bir çevrilerek her iki tarafı da kızartılır. Yumurtalar katı olarak haşlanır, akları sarılarından ayrılır. Et parçaları birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirilir. Üzerine ince kıyılmış maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizilir. Yumurta sarıları en üste, ekmeğin ortasına yerleştirildikten sonra, servis edilir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst