Rowenta Liss & Curl: Hem maşa hem düzleştirici!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Rowenta’nın yepyeni ürünü Liss&Curl; saç düzleştirici ile saç maşasının özelliklerini tek bir üründe buluşturuyor. İster düz ister dalgalı saçlar!

rowenta.jpg

Rowenta’nın kişisel bakım kategorisinde yenilikçi anlayışının en son örneği Liss&Curl ile saçlarınızı isterseniz kusursuz bir şekilde düzleştirebilir, isterseniz çok kısa bir sürede doğal ve canlı dalgalarla mükemmel saçlara sahip olabilirsiniz.

Maşa ve düzleştiricinin özelliklerini tek bir üründe birleştiren Liss&Curl’ün uzun, ince plakaları ve bombeli dış yüzeyi sayesinde havalı ve doğal saçlara kavuşmak artık hayal değil. Tek yapmanız gereken saçınızı tıpkı bir hediye paketinin kurdelesini kıvırır gibi plakalara dolamadan dipten tutarak tek bir hareketle aşağı doğru hızla çekmek. Bu işlemin sonunda saçlarınızda oluşan doğal dalgalar ile muhteşem görüneceksiniz. Dalgaları ister saçınızın tamamına isterseniz uçlarına uygulayabilirsiniz.

Eğer dalgalı değil de kusursuz düzlükte saçlar istiyorsanız Rowenta Liss&Curl yine en büyük yardımcınız olacak. Rowenta Liss&Curl’ün ultra-shine nano seramik kaplaması saçlarınızı en etkili şekilde düzleştirirken aynı zamanda saçlarınıza farkedilir şekilde parlaklık kazandırıyor.

Rowenta Liss&Curl, pratik ikili fonksiyonunun yanı sıra ergonomik tasarımı, 230 dereceye kadar ayarlanabilen ısı seviyesi ve 30 saniyede kullanıma hazır olması ile de çok pratik ve kullanışlı.

89,90 TL

Alıntıdır!

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
benım sac duzlestırıcım var bı masa ıstıyordum ama bu sekılde cok yonlu olması guzel olmus ben bunu bı arastırıyım alısverıs yaptıgım yerlerde sag olasın arısımm emegıne saglık canom

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
normal ince saç düzlestiricileri de maşa görevi yapabılıyor aslında. benım düzlestırıcım ince sizde uzun saclıysanız sacı düzlestırıcının bır tarafına sarın ve duzlestırıcıyı hafıf kapatın boylece kıvırcıklıgı goruceksınız.. benden bı tavsıye olsun ıstedım :D :D

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Birşey değil kızlar :hhhhhh:

Teşekkürler Serencim

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
benimde yeni almam lazim su an kullandigimda rowenta. paylasim icin tesekkürler canim:hhhhhh:

dennis

Yeni Üye
Tepki
1
arkadaşlar benm saclarım düz..ama yınede banyodan sonra düzleştrmem gerekiyor..dalgalı saclar için maşa almayı düşünüyordum bu ikisi bir aradayı gördüm..sizce ikisi bir arada olması iyi birşeymı? çabuk bozulmasın ya da ayrı iken daha iyi işlev görmesi gerekmezmi?bi sorum daha var bu makinenin dışı da ısınıyormu acaba? ben biraz sakarımdır da bir tarafımı yakmayım :)...lütfen sorularımı cevaplayın acil :)şimdiden teşekkürler

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım ben kullanmadığım için bilemeyeceğim; ama alacağın mağazada bakarsı, şimdi ne desem yanlış olur :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar