'Ruh eşimi buldum'

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm866752.jpg

Onu Türkiye “Var Mısın Yok Musun” yarışmasıyla tanıdı. Bir anda milyonlarca seveni oldu. Televizyon dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Yetenekli olduğunu sevenlerine, girdiği her işte ispatladı ve bir kez daha sevenlerinin kalbini fethetti.

Belki de onun en büyük kazancı şu an eşi olan Gizem Hatipoğlu. Evet bu kişi Var mısın Yok musun’un Hakan’ı Behzat Ç’nin Köstebek Selim’i...

Kuşçu'nun röportajına göre, Hatipoğlu, "Survivor'a gitmek için niyetlenmişken bir anda Var mısın Yok musun’a katıldığımı fark ettim ve sonunu getirmek istedim. Hayatımın en doğru kararı oldu" dedi.

Bu yarışmadan sonra hayatınızda ne gibi değişikler oldu?

Ben değişik bir insanım. Apartmanın kapıcısı ile kahvaltı da ederim akşama Reina ya eğlenceye de giderdim. Hala da öyleyim. Bir yere gittiğimde ilk önce görevli veya güvenlikle samimi olurum. Benim için çok değerlidir emek veren ve az bir gelirle çok emek ortaya koyan insanın insanlığı ve samimiyeti. Bunu ne kadar yapabiliyorum bilmiyorum ama hareketlerime dikkat ediyorum çok. Çünkü özellikle gençlere çocuklara örnek olduk ve bu büyük bir sorumluluk.

Var mısın Yok musun’a başlarken bu kadar sevileceğini, bu işin bu kadar büyüyeceğini ve hatta oyunculuğa kadar uzanacağını hayal ediyor muydunuz?

Hissediyordum ama bu derece olabileceğini düşünmemiştim. Herşey çok olurunda gelişti güzel gitti ve şimdi televizyonda kendi spor programımı yapıyorum. Behzat Ç.'de oynuyorum. İş anlamında hayatımdan mutluyum çünkü ne çok büyük oynuyorum ne de hayattan maddi büyük beklentilerim var. Sakin ve kararında hayat yaşamayı seviyorum.

Yanılmıyorsam eğer oyunculuğun Behzat Ç. Dizisi ile başladı. Bu diziye başlamadan farklı dizilerden teklif geldi mi? Geldiyse niçin Behzat Ç.’yi seçtiniz?

Behzat Ç.'den önce TRT de bir dizide rol almıştım ama bu çok farklı bir proje benim için. Behzat Ç. Gerçekten Türk dizi tarihine geçecek kadar sevildi fenomen oldu. Bende bu projede kendimden çok farklı bir karakteri canlandırıyorum. Oyunculuğu sevdim ama hala kendime ters rol oynamak bana garip geliyor. Bazen kaldıramıyorum ben böyle değilim diyorum kendi kendime.

Sette nasılsınız peki?

Sette de samimiyet ve işbirliği hakim. Zaten herşeyin ve ilişkilerin iyi olması bence projeye de yansıyor. Emin olun bir dizide sorun varsa bu dizinin oyunculuklarından ratinglerine kadar her şeye yansır. Bizde herşey iyi ve ekip iyi anlaşıyor.

Ekiple birlikte ya da tek başınıza "Behzat Ç." izlediğinizde nasıl bir duyguya kapılıyorsunuz?

Ya ilk seyrettiğimizde çok etkilenmiştim. Çünkü gerçekten dizideki karakterlerin hepsi birer fenomen oldu ve bende keyifle oturup seyrediyorum gurur duyuyorum yaptığımız işle ekip arkadaşlarımla…

Bugüne kadar oyunculuğunuzla alakalı almış olduğunuz olumlu yada olumsuz eleştiri var mı? Varsa da sizi mutlu eden olumlu eleştiriyi ve sizi üzen olumsuz eleştiriyi bizimle paylaşmak ister misiniz?

Olumsuz eleştiriler çok fazla bu da normal sonuçta ben bu işin eğitimini almadım ve herkesin katılabileceği bir yarışmadan çıkıp buradayım. Ama şunu belirtmek isterim ki sonuçta yarışma ile olsa bu sadece bir iki kişinin başına niye gelsin? Demek ki sıyrılabilmişiz veya bir şeyler ekleyebilmişiz kendimize. Ben eleştirileri dinlerim, okurum, çalışırım ve ilerleme yaratmaya çalışıyorum. Umarım başarılı oluyorumdur ama takdir edersiniz ki değişik
bir karakteri oynuyorum. İnsanlar Selim’den nefret ediyorsa ya da Behzat Ç’yi sattı diye ona bazen hak veriyorlarsa demek ki bende az çok rolümün hakkını veriyorum.

Reyting gerçeğiyle ne kadar ilgilisiniz?

Oyuncular pek ilgilenmez herkes işine bakar. Ben biraz eski işimden dolayı ilgileniyorum çünkü sektöre girmeden de reklamcıydım ve sürekli takip ederdim. Hatta rating konusunda öngörülerim kuvvetlidir. Bir dizinin tutup tutmayacağını halkın gözünden bakıp kestirip söyleyebiliyorum. Benim için önemli. Sonuçta bu bir karne ve karnede kırık varsa sınıfı kimse geçemez. Dizi dünyasının kuralı bu ..

Gerçekleştiremediğiniz bir hayaliniz var mı? Ya da hayallerinizin ne kadarını gerçekleştirdiniz?

Dediğim gibi hayallerim hep gezmekle ve küçük mutluluklarla sınırlıdır. Ruh eşimi buldum ve hayat boyu onunla ve Allah nasip ederse çocuğumla dünyayı gezmek çok isterim. İyi bir baba olmak istiyorum.

Tanınmak daha doğrusu ünlü olmak sizin için ne ifade ediyor?

Aslında çok şey çünkü sorumluluğunuz çok artıyor. Özellikle toplum içinde hareketlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bu konuda sıkıntı çekmiyorum ama bazen aynı sorularla karşılaşmak ve gideceğin yere geç kalmak sıkıntı yaratıyor. Ben toplu taşıma kullanırım halkın içinde olmayı seviyorum çünkü bende onlardan biriyim.

Bildiğim kadarıyla birçok projede yer alıyorsun ve bu kadar yoğunken kendine ve eşine vakit ayırabiliyor musunuz?

Valla inanın hayatta en iyi neyi yapıyorsun deseler ZAMAN PLANLAMASI derim. Herşeye vakit ayırıyorum. Dizi, spor programı, spor ve en önemlisi eşim ailem. Bazen Gizem’den uzak kaldığımda ya o bana geliyor ya da gittiğim yere ben götürüyorum. Mesela benimle beraber su topu takım kampına geldi Manisa ya 4 gün. Birbirimizi çok seviyoruz ve bazen uzak kalmak bizim aşkımızı büyütüyor..

Son olarak gelecekte kendinizi nerede görmek istersiniz?

İyi bir baba olmak istiyorum. Evladıma iyi bir gelecek sunmak istiyorum. İşinde başarılı ailesine düşkün bir erkek.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Acun sayesinde üne kavuşan okadar çok insan varki.Buda onlardan sadece biri.Umarım eşiyle ömür boyu mutlu olurlar.Sonları ayrılan ünlülere benzemez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar