'Rüya görmek' için canından oldu!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
'Rüya görmek' için canından oldu!

Pendik'te 14 yaşındaki bir çocuk boş arazide ölü bulundu

570857_detay.jpg

Pendik'te, ilköğretim 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Hakan Ülker, boş bir arsada ölü bulundu. Polisin ifadesini aldığı Ülker'in arkadaşının, "Rüya görmek için poşete doldurduğumuz çakmak gazını içimize çekiyorduk. Gazı içine çeken bayılarak rüya görüyordu. Ayıltmak için bir birimizi tokatlıyorduk. Ancak Hakan ayılmadı. Biz de korkup kaçtık." dediği öğrenildi.
Olay, Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi kenarında bulunan boş arsada meydana geldi. Arsada bir çocuğun hareketsiz yattığını gören mahalle sakinleri, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Pendik Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Hakan Ülker olduğu belirlenen öğrencinin hayatını kaybettiğini tespit etti.
Detaylı inceleme yapan polis, bir görgü tanığının, "4-5 çocuk, yerde yatan çocuğu tokatlıyordu. İçlerinden birini tanıyorum." şeklindeki ifadesinden yola çıkarak Ülker'in bir arkadaşını gözaltına aldı.
İfadesi alınan Ülker'in arkadaşının, "Rüya görmek için poşete doldurduğumuz çakmak gazını içimize çekiyorduk. Gazı içine çeken bayılarak rüya görüyordu. Ayıltmak için bir birimizi tokatlıyorduk. Ancak Hakan ayılmadı. Biz de korkup kaçtık." dediği öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda çakmak gazı tüpü buldu. Ülker'in cesedi morga kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatt.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
bu çocukların aklına bu tür şeyleri kim dolduruyor ya
benim bilem aklımda bu tür şey gelmazdi rüya göörmek için böyle yapmak
rabbim sen çocuklarımızı bu tür affetlerden koru

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Allah Allah bu nasıl bir olay böyle yaaa gazı içine çekerek nasıl rüya görülürki yavrum neden uyumazsın canım yaa yazık yitip giden cana Rabbim annesine babasına sabır versin nerden nasıl öğrenirler kimler anlatır böyle şeyleri çocuklara nasıl insanlar var sen koru yarabbim

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bu çocuklar böyle garip birşeyi nerden öğrenirler anlamadım.Yazık allah ailesine sabır versin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Gazetede okudum ve çok üzüldüm ya :(

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar