Sabah yapılan spor daha çok yağ yaktırır

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Sabah yapılan spor daha çok yağ yaktırır

Sabahları yapılan spor yağ depolarının kullanılmasını ve yağların erimesini sağlar.

İdeal olan sporu sabah yapmak

Akşam yemeği ve gece boyunca atıştırdığınız yiyecekleri, Ramazan ertesine kilo olarak taşımak istemiyorsanız; egzersiz yapmalısınız. Sabah yapılan sporun yağ yakımına katkısı büyük.

metebolizmayı harekete geçirir

Sabahları yapılan spor; yağ depolarının kullanılmasını ve yağların erimesini sağlar. Güne spor yaparak başlarsanız, yağ metebolizmanızı harekete geçirirsiniz.

Zayıflatan hormonlar
Gece boyunca karbonhidrat depolarını boşaltan vücut, yeterli enerji sarfı için yağ depolarına başvurur. Bu sırada zayıflatıcı özellik taşıyan hormonlar da salgılar. Yağ yakımını sağlayan en ideal spor yürüyüştür.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
cnm güzel konuya deyındın ama ben bunu yaparsam havada uçarım niha abla bende zerre kadar yağ çıkmadı ölçtürdum abla sen bana kilo aldırcı şeyler yaz:D

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Evet ben de yürüyorum her sabah 2 aydır hatta bağımlı oldum.Yürümeden yapamıyorum.Sabah temiz hava yüzüme çarpsın istiyorum.
Ama ara verdim bayram dolayısıyla kış da bastırdı ama pes etmek yok.O kadar dinamik oluyor ki insan..
Sağlıklı yaşam için birebir tempolu yürüyüş..
teşekkürler paylaşımın için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar