incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
-250gr yumuşak margarin
-1 subardağı pudra şekeri
-1 yemek kaşığı yoğurt
-1 paket vanilya
-1 tatlı kaşığı tarçın
-alabildiği kadar un
Süslemek İçin: reçel ve hindistan cevizi
Hazırlanışı: Hamur için tüm malzemeyi karıştırıp normalden biraz daha sert bir hamuryapın...
Hamuru düz zemin üzerinde merdane ile 1/2 cm kalınlığında açıp su bardağı ile yuvarlaklar kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip 30 dk buzdolabında bekletin...
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında yaklaşık 25dk pişirip (üzerinin kızarmamasına dikkat edin) soğumaya bırakın...
Soğuyan bisküvilerin alt kısmına reçel sürüp başka bir bisküviyi üzerine kapatıp bizküvilerin yan kısımlarınada reçel sürüp hindistancevizine bulayıp servis yapabilirisniz yanındada tavşan kanı çay))
Afiyet Olsun...
ALINTI
-250gr yumuşak margarin
-1 subardağı pudra şekeri
-1 yemek kaşığı yoğurt
-1 paket vanilya
-1 tatlı kaşığı tarçın
-alabildiği kadar un
Süslemek İçin: reçel ve hindistan cevizi
Hazırlanışı: Hamur için tüm malzemeyi karıştırıp normalden biraz daha sert bir hamuryapın...
Hamuru düz zemin üzerinde merdane ile 1/2 cm kalınlığında açıp su bardağı ile yuvarlaklar kesip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip 30 dk buzdolabında bekletin...
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında yaklaşık 25dk pişirip (üzerinin kızarmamasına dikkat edin) soğumaya bırakın...
Soğuyan bisküvilerin alt kısmına reçel sürüp başka bir bisküviyi üzerine kapatıp bizküvilerin yan kısımlarınada reçel sürüp hindistancevizine bulayıp servis yapabilirisniz yanındada tavşan kanı çay))
Afiyet Olsun...
ALINTI