Sadakat Yüksekten Düştü!

Tepki
8.216
Sadakat yüksekten düştü

2003 yılında Eurovizyon şarkı yarışmasında birinciliği elde eden Türkiye, uzun yıllar ilk beşte yer almıştı. Bu yılki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat ise yarı finalde elendi.

Düsseldorf Eurovizyon Arena'da düzenlenen yarı finalde ilk on ülke arasına giremeyen Yüksek Sadakat, 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak finalde yarışma hakkını kaybetti.

Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin de desteğini alan, 10 gündür gece gündüz provalar yapan herkesin takdirini kazanan Yüksek Sadakat, hem performansı hem de sahne şovuyla büyük beğeni toplamasına rağmen elenmekten kurtulamadı.

Finale Yükselen ülkeler, sırasıyla Sırbistan, Rusya, İsviçre, Gürcistan, Finlandiya, İzlanda, Macaristan, Litvanya, Azerbaycan ve Yunanistan oldu.

Yarışma sonucu Düsseldorf Eurovizyon Arena'yı üzgün halde terk eden Türk izleyiciler, elenmenin şokunu yaşadıklarını belirterek, Almanya gibi Türklerin yoğun yaşadığı bir ülkede Türkiye'nin finalde yarışamayacak olmasını talihsizlik olarak nitelediler.

Eurovizyonun ikinci yarı finali Perşembe gecesi gerçekleştirilecek ve yapılan elemenin ardından 25 ülke Cumartesi akşamı finalde yarışacak.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.922
Ben pek ısınamadım zaten gruba ve şarkıya eurovisionda yarışacak tarzda değildi bence normal zamanda iyi bir grup ama dedimya bu yarışmada olmadı...

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
office evet canım aynısı yaa hiç mi düşünmüyorlar ortaya çıkacağını gerçekten beklemezdim bu grup gözümden düştü :uzgun:

bu arada videoyu eklemek için değiştirdim canım daha rahat görülebilsin diye :panter:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
pattttttt:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk: gülsemmi ağlasammı :dertli:
bi demet akalın bi serdar ortaç varken bu grubu seçmeleri hataydı zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar