Sadrazam Kayığı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.117
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
693026099813.jpg


Sadrazam Kayığı

5 kabak
2 domates
1 büyük kuru soğan
200 gr. kıyma
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
Pul biber
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı:
Kabakları soyup uzunlamasına ikiye bölün. Tencereye biraz su koyup yumuşayıncaya kadar pişirin. Tepsiye alın, çekirdek yataklarını kaşık yardımıyla boşaltın. Kıyma ve küp küp doğranmış soğanı tereyağıyla beraber kavurun. Kabukları soyulmuş domatesleri ekleyip bir iki karıştırın salçayı koyun biraz daha kavurun. Tuzu ve son olarak da baharatı ekleyip bu harcı hazırlanan kabakların içine doldurun. Üzerine beşamel sos hazırlayıp dökün, fırında pişirin.

Takvim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst