maviboncuk
Daimi Üye
Evet kızlar gün geldi cattı sonunda mutluluğumuza bir adım daha attık...
sözlüme sağ salim kavuşuyorum...
allahım tüm askerlerimizi sağ salim yuvalarına dönelerini nasip etsin...
artık 460 diye bişey yok hayatımızda bu zorluğuda attaktık paşamla...
allah bir daha ayrırmasın bizi...
gittiği günü çok iyi hatırlıyorumdaa ne kötüydü döndüğü gün yaşattığı için allah bin şükür...
allahım sen bizi bir daha ayırma ...
çok zorluklar yaşadık kaç kere ayrılma eşiğine geldik allah şükür aşkımız ve sevgimiz her yerin üstesinden geldi....
allah yardımcımız oldu...
sevgimiz ir sınavıda başarı ile atlattı
seni çok seviyorum paşam benim...
bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim iyiki vardınız bana yol gösterdiniz siz olmasaydınız bir sinirle herşey bitcekti...
Kızlar ne zorluklarla bitirdik 460 günü dile kolay hiç bitmeyeck sanıyordum ..Gittiği günü hatırlıyorum daha dün gibi herşey gözümün önünde..sarıldı sakın üzülme benide üzme demişti tamam dedim sadece tamam 460 gün vatan için geri kalan günler senin için demişti kendine iyi bak senin için gittim senin için döncem dedi allah şükürde bugun dönüyo şuan ucaktaa
sözlüme sağ salim kavuşuyorum...
allahım tüm askerlerimizi sağ salim yuvalarına dönelerini nasip etsin...
artık 460 diye bişey yok hayatımızda bu zorluğuda attaktık paşamla...
allah bir daha ayrırmasın bizi...
gittiği günü çok iyi hatırlıyorumdaa ne kötüydü döndüğü gün yaşattığı için allah bin şükür...
allahım sen bizi bir daha ayırma ...
çok zorluklar yaşadık kaç kere ayrılma eşiğine geldik allah şükür aşkımız ve sevgimiz her yerin üstesinden geldi....
allah yardımcımız oldu...
sevgimiz ir sınavıda başarı ile atlattı
seni çok seviyorum paşam benim...
bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim iyiki vardınız bana yol gösterdiniz siz olmasaydınız bir sinirle herşey bitcekti...
Kızlar ne zorluklarla bitirdik 460 günü dile kolay hiç bitmeyeck sanıyordum ..Gittiği günü hatırlıyorum daha dün gibi herşey gözümün önünde..sarıldı sakın üzülme benide üzme demişti tamam dedim sadece tamam 460 gün vatan için geri kalan günler senin için demişti kendine iyi bak senin için gittim senin için döncem dedi allah şükürde bugun dönüyo şuan ucaktaa