Kızlar ne zorluklarla bitirdik 460 günü dile kolay hiç bitmeyeck sanıyordum ..Gittiği günü hatırlıyorum daha dün gibi herşey gözümün önünde..sarıldı sakın üzülme benide üzme demişti tamam diyebildim sadece içimde ne fırtınalar kopuyordu ..Doğru düzgün vedalaşamadık bile..Artık ayrılık vakti geldi bi kaç dakika sonra 1.5 sene dönmemek üzere gidecekti ömür sermayem..Sanki son görüşüm gibi acı vardı içimde..Dışarıya çıktık O arabaya bindi öyle bana bakıyordu ALLAHım diyordum bi mucize olsa zaman dursa gitmese herşey öylece kalsa ben tüm hayallerden vazgeçerim tek gitmese karşımda öylece kalsa..Ağlayacagımı anladı kayınvalidem yaklaştı yanıma sakın aglama kızım dedi yalancı bi tebessüm oturdu ifademe..Araba hareket etti İçimden birşeyler kopuyordu Canımın canı gidiyordu sanki artık doyasıya aglayabilirdim..O gidişi öyle bir karanlıga mahkum ettiki beni hiç gündüzüm yoktu benim her günüm gece her saat işkence olmuştu..Ve hastaydım gittiğinde tek başıma mucadele edecektim artık..Herşeyle bir ben savaşacaktım.. Ve güneşim doğacak erzincandan şunları yazarken her anı yaşadım ve ağlıyorum..Ve artık hasta degilim saglam bulacak beni en güzel hediyemde bu olacak ona..ALLAH için sevdim ben onu kara kaşına kara gözüne vurulmadım..Sırf o tertemiz ALLAHA yakın olan kalbi için sevdim.. İyiki sevmişim her sevenin arasında olmayan bi bağ var şimdi aramızda..Birtürlü adını koyamadıım ne oldugunu bilemediğim bir bağ.. Siyahıma gün olan güneş olan Sevdiğim şimdi Dogmak zamanıdır..Seni seviyorum..:aglayan::aglayan::aglayan: