Şafak sette figüran dövdü

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Şafak sette figüran dövdü

Şafak Sezer, ‘Kolpaçino Bomba’nın setinde figüran dövdü

attachment.php

Şikâyet üzerine sete gelen polis Sezer’i ifadesini almak üzere karakola çağırdı. Sezer, dövdüğü figürandan özür dileyince şikâyet geri alındı.

HT MAGAZİN / MEHMET ÇALIŞKAN

BU İLK OLAYI DEĞİL
Bir röportajında "Kavgacı ruha sahibim" diyen Şafak Sezer, rol aldığı birçok projede sette kavga çıkardk 'Maskeli Beşler Kıbnsî' filminin setinde rol arkadaşı Peker Açıkalın'la kavga eden Sezer, Cem Özer'in yapımcısı olduğu 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filminin setinde de Özer'e kültablası fırlatmıştı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Şafak Sezer’in, Suat Özkan ve Kaan Ertem’le birlikte senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı 'Kolpaçino Bomba' adlı filmin çekimleri olaylı tamamlandı. Çekimlerin son gününde Şafak Sezer'le figüranlar birbirine girdi. Şafak Sezer, figüranlardan birine yumruk atınca olay polise intikal etti.

OLAY TATLIYA BAĞLANDI
Öğlen saatlerinde sete gelen figüranların, 15 saat beklediklerini söyleyerek isyan etmesine çok sinirlenen Sezer'in "İlk kez mi uzayan set gördünüz?" diyerek olayın fitilini ateşlediği öğrenildi. Tartışma sırasında figüranlardan birine yumruk atan Sezer, şikâyet üzerine Bakırköy Polis Karakolu'na çağrıldı ve ifadesi alındı. Sezer özür dileyince olay tatlıya bağlandı.

Ekli dosyalar

• 598761_detay.jpg
    598761_detay.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 44

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Ben zaten sevmezdim aynen devam ediyorum gereksiz bir oyuncu (?) bence küçük Mehmet Ali Erbil :)

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Onlarin dizisi ne oldu ya? Türk mali? :eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar