Şahan istemedi Merve gitmedi..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Şahan Gökbakakar izin vermedi, Merve Sevi 'Rina' filminin galasına katılmadı. Sevi'nin eski sevgilisi Paşhan Yılmazel, Sevi'nin fotoğrafı önünde poz verdi..

i.php

Eski sevgililer Merve Sevi ile Paşhan Yılmazel'in birlikte oynadığı ilk ve tek filmleri 'Rina'nın galası önceki akşam Maslak TİM'de yapıldı. Yeni sevgilisi Şahan Gökbakar tarafından ambargo konulan Merve Sevi galaya katılmadı. Yılmazel ise eski sevgilisinin fotoğrafının bulunduğu afişin önünde poz vererek, "Merve Sevi'nin filmde çok emeği var. Ama gelip gelmemesi onun tercihi" dedi. Sevi'nin galaya gelmemesi "Recep İvedik'ten izin çıkmadı" dedikodularına yol açtı.
GEÇEN YIL ÇEKİLDİ
Yapımcılığını Bülent Korkmaz'ın üstlendiği, Paşhan Yılmazel, Merve Sevi, Cezmi Baskın, Erdal Tosun ve Cüneyt Türel gibi isimlerin rol aldığı film, geçen yaz Gökçeada'da çekilmişti. Çekimler sırasında sevgili olan Merve Sevi ile Paşhan Yılmazel film vizyona girmeden ayrılmış; Sevi, Şahan Gökbakar ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.
MUHTAÇ DEĞİLİM
Paşhan Yılmazel Sevi ile ayrılığı ile ilgili şunları söyledi: "Asıl ayrılık nedenimizin, benim borç batağında olmam dedikodularına gülüp geçiyorum. Allah'a şükür para kazanıyorum Kimseye muhtaç değilim."

Yüksel Yavuz /Sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar