Şahnaz Çakıralp'in Gelinliği

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Biraz geçde olsa Şahnaz Çakıralp'in gelinlik resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.. yorumu size bırakıyorum..

Şahnaz Çakıralp evlendi
30 May 2011

Oyuncu Şahnaz Çakıralp, tıp dünyasında Oscar’lı göz cerrahı olarak bilinen Prof. Dr. Murat Öncel ile evlendi.

Geçtiğimiz aralık ayında tanışan ve 14 Şubat’ta nişanlanan çiftin düğünü Beşiktaş Four Seasons Otel’de gerçekleşti. Törene, sanat, siyaset, bilim ve iş dünyasından 400 davetli katıldı.
HEYECANIM HİÇBİR HEYECANA BENZEMİYOR

Gelin Şahnaz Çakıralp, Yıldırım Mayruk imzalı gelinliği tercih ederken, çiftin nikah şahitliklerini Erdoğan Teziç ve Kurtbay Öncü yaptı. ‘Sonsuza kadar evet’ diyerek imza atan Çakıralp, ardından damadın ayağına bastı. Gecede ‘Enbe’ orkestrası da sahne aldı. Şahnaz Çakıralp, bu mutlu gününü sosyal paylaşım sitesi twitter’dan ‘Heyecanım hiçbir heyecana benzemiyor. Sevincim hiçbir sevince benzemiyor. Bu sabah hiçbir sabaha benzemiyor. Çok daha güzel bir duygu’ sözleriyle özetledi.
İki çocuk babası Prof. Dr. Murat Öncel ile aralarında 16 yaş fark bulunan Çakıralp’ın, balayı için Meksika’ya gidecekleri öğrenildi
Şahnaz Çakıralp'in gelinliği Yıldırım Mayruk imzasını taşıyor..
Alıntıdır...
ahnazakralpvemuratnceld.jpg

13580287.jpg

50234.jpg

sahnazmuratoncel.jpg

sahnaz20cakiralpmurat20.jpg

Tepki
8.216
Öncelikle mutlulukları inşallah daim olur demek istiyorum.
Bu kadını beğeniyorum kendisi zaten çok güzel.
Gelinliğide hoşuma gitti saçları çok sade kalsada üstünde güzel olmuş.
Ama eşi sanki 16yaş değil 26yaş büyük gibi gösteriyor. :ilknur:
Sonuçta onlar beğenmiş evlenmiş bizede mutluluk dilemek düşer.:eek:ky:

H

Hera

Misafir
güzel bir gelin olmuş sanki Kraliçe ler gibi ingiltere kraliçesi eskiden kalma ama güzell Allh Mesut etsin dış görünüş olarak kocasıyla Apayrı duruyolar yakışmamışlar Lakin bilemeyiz çok iyi anlaşıyorlardır aralarında ki bağ güçlüdür adam yaşlı ve çirikin olsada bize göre ona bakan gözler bizim gözlerimizden bakıp sevmiyor ne hissettiğini bilemeyiz yaşayan bilir değilmi allah mutlu etsinnnnnnnn :huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar