Sahur ve iftar menülerimizi paylaşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
76
Merhaba arkadaşlar bu ramazanda menülerimizi bu topikten paylaşalım katılımlarınızı bekliyorum kısa bir süre sonra ilk sahurumuzu yapıcaz ilk açılışı ben yapayım.Ben zengin bir kahvaltı hazırlıycam iftar menüsünü yarın gün içinde girip paylaşırım farklı fikirlerinizi ve tariflerinizide bekliyorum herkese hayırlı ramazanlar :evet:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hayırlı ramazanlar herkese
bizde ekmek arası yada kahvaltı yaparız genelde.annem bugün değişik bişey yapmış gene ondan istedim bende:eek:ys:
tavukları tavada kızartıp üstüne kekik ekti ekmek arası yaptı domatesle hoşuma gitti yanında bide makarna salatası yapıcam.ama ben sadece yoğurt mayonez mısır koyuyorum-rgulu

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
eşime sahurda kahvaltı hazırladım,hamileliğimden dolayı bu sene oruç tutamıycam..
akşam ki menüm sadece mercimek çorbası yapacam,her sene sofrayı donatıyorum eşim sadece bir kase çorba içip kalkıyo diğerleri kalıyo ilk gün sadece çorba içsin,sorar bende söylerim niye sadece çorba yaptığımı..
ama inşallah yarın ona çok güzel yemekler hazırlarım...:sila:
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR..

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
hayırlı ramazanlar herkese
ilk sahurumuzda tarhana çorbası içtik ve yanına kızarmış ekmek kahvaltılık ve su
akşamada fasulye pilav çorba salata kendi yaptığım erik suyu :cikolata:
akşama daha çooook var:acep:

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
merhaba burayı sevdim en azından akşam gece ne yemek yapayım diye düşünmücem ben gece neler yaptım deyim size kızıma patatesli kaşarlı sosisli omlet kendime haşlanmış yumurta eşime peynirli kaşarlı gözleme gece 12 de pilav yaptım bezelye yemeği ayran kahvaltılık ve kavun dildim işte biz böyle her şeyden yeriz sahurda

OP
derya24
Tepki
76
sahurda gözleme ve bazlama da çok iyi olur gün boyu öyle çok susatmaz tok tutar geçen sene ramazanda sahurda sucuklu tost yedim pişman oldum akşama kadar içim yandı baharatlı yağlı ağır yiyeceklerden uzak duralım çok susarız yoksa ben denedim gördüm:kahkaha: iftar menüsünü düşünmedim daha kafamda hazır edeyim menüyü paylaşırım sizlerle :kayris:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bende gece sahurda şöyle güzellll bir kahvaltı hazırladım hersene olduğu gibi ben sahurda kahvaltı yapmayı seviyorum ağır yemekler olmuyo çünkü hele bu yaz sıcağında İftar menümde bu akşam analı kızlı çorba,fırında tavuklu patates,pilav,salata ve kadayıf tatlısı hepinize hayırlı iftarlar kızlar

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bizde sahurda kahvaltıdan yanayız ama dün bulgur pilavı yaptım.ramazanın ilk sahurunda bulgur pilavı yenince o ramazan bereketli geçermiş.büyüklerimiz hep böyle söyler ve yapar bende yapıyorum işte.:sirin::sirin: iftarada fırında patatesli tavuk yada bezelye yemeği yapcam yanına pilav çorba salata.tatlı düşünmedim henüz belkide yapmam eşime aldırırım bu seferlik:sila::sila: herkese hayırlı ve bereketli ramazanlar...

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
bende sonunda düşüne düşüne menüye kararverdim
köfteli köy çorba
bezelye
pirinç pilavı
karışık kızartma domates soslu
kıymalı pişi
yoğurt
salata
tatlı olarak da yaş pasta var baklava var ama ben dondurma yerim diyorum

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
bende sonunda düşüne düşüne menüye kararverdim
köfteli köy çorba
bezelye
pirinç pilavı
karışık kızartma domates soslu
kıymalı pişi
yoğurt
salata
tatlı olarak da yaş pasta var baklava var ama ben dondurma yerim diyorum

ben bu akşam en iyisi iftara sana geleyim..:1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar