Şakalaşırken Eşini Öldürüyordu!

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Şakalaşırken Eşini Öldürüyordu!
Samsun'da 35 yaşındaki Yücel G., eşi 42 yaşındaki A.G.'yi ekmek bıçağıyla karnından ağır yaraladı...
Olay, dün Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası, büfe sahibi A.G. karnından tek bıçak darbesiyle ağır yaralı olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polise ifade veren A.G., "Evime giderken tanımadığım bir kişi tarafından bıçaklandım" dedi.

Polis ifadeyi inandırıcı bulmayınca yaralıyı çapraz sorguya aldı. Sorgu sırasında yalan söylediğini anlatan A.G., "Eşimle evde şakalaşıyorduk. Elinde bıçak vardı. Bana şaka yaparken bir anda bıçak karnıma saplandı. Şikayetçi değilim" dedi. İfadenin ardından polis Y.G.'yi gözaltına aldı. Y.G. de polise verdiği ifadede, "Elimde bıçak vardı. Şakalaşmaya başladık. Bir anda karnına battı. Şok oldum. Kesinlikle bilerek olmadı" dedi. Polisin soruşturmayı sürdürüyor.

aktifhaber

G

guzelcem

Misafir
:mendil:Ne kadar üzücü İNŞAALLAH bir an önce iyileşir,:lilav:ne gerek vardı-kizgin

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
banada bu ifade pek inandirici gelmedi:dertli:
bicakla sakami yapilir-kizgin

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
şaka yapayım demiş insanı ölüyomuş aanlamıyorum bu insanları ya neden saka yaparken elinde bıçak var ?:dertli:ne biçim şaka bu:böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar