Sakine'yi beklerken o asıldı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Sakine'yi beklerken o asıldı

Futbolcu Nasır Muhammedhani ile muta nikahıyla yaşarken sporcunun eski eşi Lale Seherhizan’ı 2002 yılında bıçaklayarak öldürmek iddiasından suçlu bulunan 40 yaşındaki Hadiye Şehla Cahid asıldı.

576966_detay.jpg

Cahid’in çıktığı idam sandalyesine tekmeyi ise kurbanın erkek kardeşi vurdu. 1980’lerde İran futbolunun en önemli isimlerinden biri olan ve daha sonra Persepolis’in teknik direktörlüğünü yapan Muhammedhani de infazda hazır bulundu.

Muhammedhani infazdan birkaç gün önce bir dergiye, “Karımın katili layık olduğu cezayı almalı” demişti. Suçlamayı kabul eden Cahid, daha sonra mahkemede ilk ifadesini reddetmişti. Farsça’da “sigheh” olarak bilinen muta nikahı İran’da din adamlarının izin verdiği bir uygulama.

Hürriyet'in haberine göre, bu nikah sayesinde zina suçlamasından kurtulan Muhammedhani, sevgilisiyle esrar içtikleri anlaşılınca 74 kırbaçla cezalandırılmıştı. Ünlü futbolcu, cinayete iştirak ettiğinden de kuşkulanıldığı için uzun süre cezaevinde kalmış, ama Cahid’in “itirafları” ardından serbest bırakılmıştı. 2008’de hakkındaki karar usül yönünden bozulan Cahid, 2009’da yeniden ölüm cezasına çarptırılmıştı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sonuçta cinayet işlediği için asılmış ne desem yalan olur o konuda ama bizim ülkemizde de cinayete karşılık idam olmalı diyorum ben...ve tecavüzcülere...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
bizim yan komşumuzun kızını adamın biri zorla kaçırmış sonra bu kız baba evine döndü bu kaçırdığı adam hep onu rahatsız ediyormuş bir gün o adamı çağırıp evde öldürdü öldürdüğünde ben ve çocuklar işten eve geliyorduk kapımızın önü polis tvden haberciler doluydu neyse bu kız hapse girdi ve 5 yıl sonra çıktı tamam adam onu kaçırmış ama böyle olupta bir kaçyılda çıkıp aynı suçu işleyen çok caydırıcı değil cezalar ilknura katılıyorum

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
kim kimi oldurmus anlamadimki tam,sevgilimi karisini oldurmus adamin,,,,,yoksa karisimi sevgilisini oldurmus,,,,:kahve:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
yav bu kız komşumuzun kızıydı bu işe giderken bu nu kaçırmış adam sonra eve döndü kız çünkü kaçıran evli torunları bile varmış kız baba evine döndü sonra adam yine kıza rahatlık vermemiş kızda eve çağırmış sonra adam eve gelince baltayla arkasından kafasına vurup öldürmüş ve bu olaylar olurken bizde yan dairede çocuklarımla yemek yiyormuşuz şimdi bile aklıma geldikçe içim ürperiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar