Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler Ve Skandallar (Now)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.836
Ekran görüntüsü 2024-12-15 232211.png

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar

KÜNYE:
YAPIM: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: HANDE ALTAYLI

Oyuncular: Vahide Perçin, Meryem Uzerli, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir, Yağmur Başkurt

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar Her Pazar 20.00'de NOW'da!

Hikayesi 1912'de başlayan dizi; aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamları ve ilişkilerini gözler önüne serecek.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.836
Sıkılmadan izledim ama dizi uzun süremeyebilir pat diye bitebilir hissimde var Now bu konuda bana hiç güven vermiyor daha önce izlediğim dizileri küt diye bitirdi o yüzden kanalı sevmiyorum. Dizi de rahatsız edici şey şu gelinle kayınpeder durumu yeni bir Aşk-Memnu krizi mi yaşatma isteğindeler anlamadım. 2.bölüme de bakarım sararsa izlerim gibi dönem dizilerini seviyorum

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
89.185
Ekli dosyayı görüntüle 43892

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar

KÜNYE:
YAPIM: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: HANDE ALTAYLI

Oyuncular: Vahide Perçin, Meryem Uzerli, Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir, Yağmur Başkurt

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar Her Pazar 20.00'de NOW'da!

Hikayesi 1912'de başlayan dizi; aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamları ve ilişkilerini gözler önüne serecek.
Şimdi tekrarını izliyorum
Güzel ilerliyor

Bitterçikilata

Tepki
89.185
Sıkılmadan izledim ama dizi uzun süremeyebilir pat diye bitebilir hissimde var Now bu konuda bana hiç güven vermiyor daha önce izlediğim dizileri küt diye bitirdi o yüzden kanalı sevmiyorum. Dizi de rahatsız edici şey şu gelinle kayınpeder durumu yeni bir Aşk-Memnu krizi mi yaşatma isteğindeler anlamadım. 2.bölüme de bakarım sararsa izlerim gibi dönem dizilerini seviyorum
Ay evet Bnde o hissi aldım neden bilmiyorum kayıpeder olayını

Bitterçikilata

Tepki
89.185
Halanın yanındaki yeğende değişik hırsızlık hastalığı var galiba

Ahu ismet üzümlü kekim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar