"Salak İle Avanak Geri Dönüyor" 14 Kasım’da sinemalarda

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
1415779814210.jpg

"Salak İle Avanak Geri Dönüyor" 14 Kasım’da sinemalarda

4 Kasım Pazartesi günü Los Angeles’ta Jim Carrey ve Jeff Daniels’in komedi filminin galası düzenlendi. İkili, “Salak İle Avanak” filminin yeni yapımı için 20 yılın ardından bir araya geldi.

"Dump And Dumber To / Salak İle Avanak Geri Dönüyor" isimli yapımın yönetmen koltuğunda Bobby ve Peter Farrelly oturuyor.

Jim Carey galada: "Kim Jong-un bizi izliyormuş, oraya gittiğimde öğrendim" sözleriyle orijinal yapıma hayranlığını dile getiren isimlerden bahsetti.

Jeff Daniels ise: "Putin bizi aradı ve filmi ne kadar sevdiğinden bahsetti" dedi.

"Dumb and Dumber To / Salak İle Avanak Geri Dönüyor" 14 Kasım'da sinemalarda.

1415780260453.jpg

Filmin galasına gelişleri de tuhaf!

Başrollerini Jim Carrey ile Jeff Daniels'ın paylaştığı 'Salak ile Avanak 2' filmi, 14 Kasım'da beyazperdeye girecek.

Filmin galası, dün ABD'nin Los Angeles eyaletinde gerçekleştirildi. İkili, galaya köpek şeklinde dekore edilen arabayla geldi. Bu araba, filmin afişinde de yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Peter ve Bobby Farrelly'nin oturduğu film, bir önceki yapımın devamı niteliğinde. Çılgın ikili bu kez, Jeff Daniels'ın uzun süredir görmediği çocuğunu aramak için yollara düşüyor.

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
İlki çok komikti aklımda o kalsın istiyorum ama siz izleyip güzel derseniz belki izlerim :findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Evet ya ama kaç yaşındalar kimbilir :eek:fff:

Bu arada geçende izlemiştim Jim Carrey Jimmy Kimmel show için dışarıya tesisatı kurmuş millete Salak ile Avanaktaki saçlardan kesiyordu teyze çok kötü oldu ama ya nasıl izin verdi şaşırdım :hihi:

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
Kizlar, boyle efsane bir filme gitmek yerine Deliha diye uyduruk bir filme gittik.
Bu da eşimin bir kazığı oldu bana.
Yok vakit az, yok rahat rahat yemek yiyelim bir yerde falan dedi..ofss
Deliha dişi Recep İvedik olmuş :/

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Ben bugün gidiyorum kızlar kısmet olursa akşama bakalım nasılmış :)
Ben 1.ciye bayılmıştım..Efsane olarak geri gelecek eminim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar