incitanemtuana
Daimi Üye
SALAMLI KANEPE
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Malzemeler:
5 dilim francala ekmegi
l tatli kasigi hardal
1 adet kornison
5 dilim salam
40 gr tereyag
TARIFI:
Tereyagini ezip macun kivamina getirin, hardali da ilave edip iyice karistirin. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarini kesip çikarin ve dört esit parçaya bölün, karsimi üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornisonu küçük halka seklinde dilimleyin ve salamlarin üzerine yerlestirip servis yapin.
alinti
5 dilim francala ekmegi
l tatli kasigi hardal
1 adet kornison
5 dilim salam
40 gr tereyag
TARIFI:
Tereyagini ezip macun kivamina getirin, hardali da ilave edip iyice karistirin. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarini kesip çikarin ve dört esit parçaya bölün, karsimi üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornisonu küçük halka seklinde dilimleyin ve salamlarin üzerine yerlestirip servis yapin.
alinti