Sanal alemde ve forum sayfalarında aşk...

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Herhangi bir anda online olabilir ve
konuşmak için pek çok kişiyi bulabilirsiniz.
Bu bir anlamda güzel bir şans ama diğer yanda, siz kendiniz için düşünmeseniz de, karşınızdaki insanın binlerce kişiyle karşılaşması ve içlerinden birden fazla aşk seçmesi kolay ve olasıdır.
Karşınızdaki kişi size kendisini nasıl tanıtıyorsa, onu öyle zannetme olasılığınız yüksektir.
Bir yandan sizin nelerden hoşlandığınızı tespit edip, diğer yandan bu kılığa girmesi kolaydır.
Çünkü
görmediğiniz fiziği, gözleri, elleri, yüzü, size söylediklerini doğrulayacak ya da yalanlayacak durumda değildir . O kimliği gereği her rol e bürünebilir.
Hep sanal dedik , forum diyelim birazda , forum aşkları elbette sanala eş değer ve bürünen kimliğe uygun bir zemindir . Bu zeminde dans etmek ve 6 ayda 22 sevgili değiştirmek gayet mümkündür ve inanın yüzü bile kızarmaz adamın , yada bayanın .
Bunların örnekleri varmı ? ( Hemde çok )

Forumlarda genelde misafir gezginleri bir forumun üye içeriğinde bayan çok ise , o forumu sever ve av mevsimi yaklaştığında foruma üye olur , iş başı yapar .
Bu noktada lütfen yanlış anlamayınız beni ,
Çünkü bu ve buna benzer olayları forum hayatımda hep gördüm , hatta bir iki defa o tuzağa bende düştüm .
( Hatasız kul olmaz )
Ama diyorum ki kişinin bu kimliği neticesinde amacı bu ise , dile gelen dostluk arkadaşlık sevgi kelimelerinin kullanılması üzücüdür ve hele hele sevginin ve dostluğun anlamını bile bilmeyen kişi , bu kelimeleri diline alırsa sinir bozucudur .
Buna engel varmıdır ? maalesef yokdur ,
Forumlar özgür bir platformdur .

Bunun en güzel örneği ise , düşünsenize … . Sonrasında erkek veya bayan üyelerden bir kaçı , dostluk der , sevgi der , insanlık der hoppala bir bakarsın aşık olmuş . Şaşırmamak lazım ,
oda kendi büründüğü kimliğe uymak zorunda amacı o .

Şimdilerde bu yazıyı okuyupda hadi be ordan diyenler !!!
Biz birbirimizi çok seviyoruz diyenler !!!
Hayır olamaz ben aşkıma güveniyorum diyenler !!!
Forum aşkları dürüsttür diyenler !!!
Onun şiirlerini okudum o çok iyi biri diyenler !!!

Ve bunlara benzer cümlelerde bunu kabullenmeyenler !!!
Zor olmayacak ama geçde olmayacak , bu doğruların farkına varacaksınız diyorum .

Bakınız , elbette konu içeriğindeki fikirlerde ve ana düşüncede , herkes hemfikir olmayacakdır .
Elbette farklı düşüncelerde vardır ve onlara saygım sonsuzdur . Lakin bir isteğim olacakdır , msn de yada forumda ki aşkınıza , sevdiğinize , taptığınız o kişiye dikkat edin ve sanal bir kimlik yüzünden o güzelim yüreğinizi üzmeyin , ve üzenlerede müsaade etmeyin .
Bunu anlatabilmek bir mutlulukdur ben için , kimi için ise saçma olabilir , onada saygımız var .
Hatta beklide saçmalık bende , oda olabilir . Ben doğruyum bu gerçekdir demiyorum , ben sadece dikkat edin diyorum .
Sevmeyinde demiyorum , sevin ama yıkım olmasın diyorum .

hatalarımızı kabüllenmek te bir ders dir... benim gibi...

Söylenen yalanlar aynı doğrular da aynı,
Her zaman ağlayanlar aynı gÜlenler aynı,
GÜlmeyi unutanlar aynı çile çekenler aynı,
Ağlamayı hiç bilmeyenler ağlatanlar aynı.

Birlikteliklerde en hassas konunun güvenmek olduğunu hepiniz çok iyi bilirsiniz , zaten bu güven içeriği kişinin sanal kimliğinde vardr diyoruz . Çünkü kişi o kimliğe bürünmenn gereksimlerini yerine getirmişdir , amacı doğrultusunda kimliğine nitelik kazandırmışdır . Bu ne demek ? Camiyi çalan kılıfını hazırlar ...

Evet bir nokta var özellikle üzerinde durulması gereken bir nokta ,

Siz Hiç Size Aşık Olan Birine Aşklarınızı anlattınız mı?
ALINTI

Tepki
41
selam cok dogru yazmissin bu kurbanlardan biride benim kandirildim cok uzuldum ama artik cok dikkatliyim sagol Ellerine saglik:aglayan:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
bununla ilgili bi anımı anlatmak istiyorum faceden biriyle tanıştım ama sadece resimleri vardı bende o aralarda boşluktaydım sevgilim yoktu bana havalimanında mühendis olarak çalıştığını söyledi ve hakikaten orda çekilmiş masa başı resimleri vardı tam istediğim gibi biriydi hayallerimi süsleyen prensimi bulmuştum ama face sayfasında benden başka kız arkadaşı yoktu hiç cinsel içerikli konuşmadık yaşadığı şehirde oda arkadaşlarıyla kalıyomuş memur olduğu için ama ben açıktım aileside kapalı istiyomuş adı izzetti aınıda söyliyim neyse :) ben çok beğenmişti bense ona bayılmıştım resmen çocuğa sırıksıklam aşık olmuştum ve bana dediki cam aç dedi ve sadece evi gösterdim kendimi göremedi sadece ikimzde resimlerden ibarettik ve o benim sesimi duyabiliyordu sesli konuşmada ama o hiç konuşmadı dediki boşuna birbirimize bağlanmayalım konuşmayalım dedi ben bağlanmak istemiyorum sen çok temiz bi insansın aile seni istemez biz dinciyiz dedi konyalıydı kendisi sonra ikimizde birbirimizi silmiştik ben dayanamdım tekrar ekledim ve yine konuştuk sonra bayramda konyaya gideceğini söyledi ve gidiş o gidiş bi daha ne msn nede face görmedim haftalarca ağladım kustum mideme vurmuştu dualar ettim dönsün diye buluşacaktık istanbula gelince ama şimdi kendime çok kızıyorum ne salakmışım ama çocukta çok tatlıydı ya :):kahkaha:

M

madesam

Misafir
bununla ilgili bi anımı anlatmak istiyorum faceden biriyle tanıştım ama sadece resimleri vardı bende o aralarda boşluktaydım sevgilim yoktu bana havalimanında mühendis olarak çalıştığını söyledi ve hakikaten orda çekilmiş masa başı resimleri vardı tam istediğim gibi biriydi hayallerimi süsleyen prensimi bulmuştum ama face sayfasında benden başka kız arkadaşı yoktu hiç cinsel içerikli konuşmadık yaşadığı şehirde oda arkadaşlarıyla kalıyomuş memur olduğu için ama ben açıktım aileside kapalı istiyomuş adı izzetti aınıda söyliyim neyse :) ben çok beğenmişti bense ona bayılmıştım resmen çocuğa sırıksıklam aşık olmuştum ve bana dediki cam aç dedi ve sadece evi gösterdim kendimi göremedi sadece ikimzde resimlerden ibarettik ve o benim sesimi duyabiliyordu sesli konuşmada ama o hiç konuşmadı dediki boşuna birbirimize bağlanmayalım konuşmayalım dedi ben bağlanmak istemiyorum sen çok temiz bi insansın aile seni istemez biz dinciyiz dedi konyalıydı kendisi sonra ikimizde birbirimizi silmiştik ben dayanamdım tekrar ekledim ve yine konuştuk sonra bayramda konyaya gideceğini söyledi ve gidiş o gidiş bi daha ne msn nede face görmedim haftalarca ağladım kustum mideme vurmuştu dualar ettim dönsün diye buluşacaktık istanbula gelince ama şimdi kendime çok kızıyorum ne salakmışım ama çocukta çok tatlıydı ya :):kahkaha:

allah iyiliğini versin yaaaa :cokkomik::cokkomik:

barzey

Yeni Üye
Tepki
23
Sanal aşka bende inanmıyorum...Aşk bile değil bence adı..bir anlık yanlızlık duygusu ile birbirini görememenin vermiş olduğu rahatlıkla alevleniyor...Ama sonu hep hüsran:dertli:

barzey

Yeni Üye
Tepki
23

Belki kelli felli bir adamdı Allah yüzüne bakmış canım:dertli:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
allah iyiliğini versin yaaaa :cokkomik::cokkomik:

sorma kız kız arkadaşım tuvalete koşmuştu ne oluyo diye kusuyodum o arada dedimki izzet beni silmiş :)))) hehahha

Belki kelli felli bir adamdı Allah yüzüne bakmış canım:dertli:

kız arkadaşımda aynısını söylemişti bana baktı iş ciddiyete biniyo kesin kel filandır yada yaşlıdır ne bilim dedi bende yok kız yapmaz o ben onu tanıyorum dedim :))))

ne tanıma ama

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

Benimde içimden sana Allah iyiliği versin demek geçiyo tatlım :cokkomik: :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar