Sanat dünyasında bir şok daha???

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
170220101402369556469_2.jpg
Sanat dünyasında bir şok daha!

Tuğba ve Mehmet Ali Erbil ayrılıyor. Çiftin arasına Londra'daki yemek girdi.

Beş yıl önce evlenen Tuğba ve Mehmet Ali Erbil çifti boşanmak için avukatlarına başvurdu. Çiftin arasına Tuğba Erbil'in, 19 Ocak’ta Londra’da Önder Fırat’la yediği yemeğin girdiği belirtildi. Tuğba Erbil'in, “Londra’ya kız arkadaşımla tatile gittim. Önder Fırat’la Hakkasan’da karşılaştık. Hep birlikte yemek yedik. Önder, Mehmet Ali’nin görüştüğü yakın arkadaşıdır. Bir şey olsa herkesin gittiği yere mi giderim” sözlerine, Erbil'in de "Önder'le yazlıklarımız bile yan yana. Bizi yıpratmak istiyorlar" yorumunu rağmen ikilinin bunalımı atlatamadığı ifade edildi. Milliyet Cadde'nin haberine göre Erbiller, boşanmak için İstanbul’un ünlü avukatlık bürolarından birine vekalet verirken, yakınları, oğulları Ali Sadi'yi incitmemek için çiftin sessizce ve anlaşmalı olarak boşanacağını söyledi. İddiaya göre ikili, boşandıktan sonra bir süre aynı evde yaşamaya devam edecek.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu gün radyoda dj demişti yakında mehmet ali erbil de boşanır çok uzun sürdü bu evliliği die demek ki varmış bi bildiği vay be şaşırdım neden aynı evde yaşayacakmış onu anlamadım çok saçma

OP
valeire

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
seda sayanda bosanıyo program yapacaklarmıs birlikte yoksa bunlarmı evlenecek
olur olur ikisininde kalmadı artık evlenmediği kimse :cokkomik::cokkomik:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:dusun:

Seda'ya koca Mehmet Ali'ye de karı dayanmaz:dil: En iyisi bunlar birbirleriyle evlensinler. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar