Sanat için doğurdu

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
fft191_mf1726335.Jpeg

Sanat için doğurdu

Sanat için izleyicilerin gözleri önünde doğum yapacağını açıklayan ABD’li performans sanatçısı Marni Kotak, New York’taki ‘Microscope’ adlı galeride dünyaya bir erkek bebek getirdi.

The Telegraph'ın internet sitesinde yer verdiği habere göre, hamileliğinin son 5 haftasını galeride geçiren 36 yaşındaki Kotak’ın yaklaşık 19-20 kişinin önünde doğurduğu bebeğinin 4 kilogram ağırlığında ve sağlıklı olduğunu belirtildi.

Ünlü sanatçının doğumunu suda yaptığını açıklayan galeri, doğumun görüntülerinin galerinin bir sonraki sergisinde yer alacağını bildirdi.

Milliyet

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
kızlar ben daha 10-11 yaşlarında iken trt2 veya trt3 de siyahbeyaz bir filmde ayan beyan gerçek doğum olayını görmüştüm.
bebeğin kafası çıkıyordu falan.
o zamanlar rtük yokmuydu yoksa o film çok mu sanatsaldı bilemiyorum.
hangi filmdi acaba bak şimdi aklıma takıldı?
birde yılmaz güney'in duvar filminde gördüm ama o daha olgun yaşlarıma tekabül etti allahtan :cokkomik:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:Ay hülyam şu halimde beni güldürdünya allahda seni güldürsün canım benim

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
hülyam koptum resmen birde aklima su geldi
töbe töbe:eek:ys:
sanat icin dogurmus ya
dogum öncesi bebek nasil yapilir onuda sanatsal bir sekilde göstermismi acep:eek:ys:

azraefe

Yeni Üye
Tepki
14
millette haya kalmamış.yaptıkları rezillikleri sanat adı altında kapak yapıyorlar.artık pess bile diyemiyorum daha neler görücez bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar