Sandra Yine Kırılacak

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Eşi Jesse James tarafından aldatılan Oscar'lı Oyuncu Sandra Bullock, yeni bir aşk acısının arifesinde.

Sandra Bullock, aşk konusunda çok talihsiz... Eşi Jesse James tarafından aldatıldığını öğrenen ve boşanma davası açan Bullock, sığındığı limanda da ihanetle karşı kaşıya!

YORUM YAPMIYOR

Sandra Bullock'un bir süredir ilişki yaşadığı Ryan Reynolds, güzel Oyuncu Olivia Wilde ile görüşmeye başladı. Wilde'ın dostları yakışıklı aktörün uzun süredir arkadaşlarının peşinde olduğunu söylüyor. Bu haberlere Bullock, şimdilik kulaklarını tıkamayı tercih ederken, güzel Oyuncunun arkadaşları kendisi için çok endişeli olduklarını söylüyor

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Bu erkekler neden bu kadar doyumsuz oluyor anlamıyorum böyle güzel bir kadını elde etmek için uğraşıyorsun çaba sarf ediyorsun istediğine ulaşdıkdan sonrada başka biriyle aldatıyorsun nasıl sinir oluyorum bu tip erkek modellerine:zopa::zopa::zopa::zopa:

M

madesam

Misafir
ben de anlayamıyorum sılacım ya nasıl kadınları aldatıyorlar ne istiyorlar acaba allahtan belalarını mı?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.973
Ay kırmasınlar benim Sandra'mı :uzgun: Keanu Reeves ile çok yakıştırıyordum ben bunları ya kısmet olmadı :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar