Sapık Baba

G

GuL_CiCeGi

Misafir
Arkadaslar Avusturyada evinin bodrum katına da 24 yıl öz kizi hapsedip ve ondan 7 cocuk sahip olan babayı yüzyılın sapıgı ilan ettiler. 24 yıl disariyi görmeyen ve kımsenın onun bu hallinden haberi olmayan anne sokda. 24 yıl önce evinden annesine mektup bırakıp cıkan Elisabeth ''ben artık ayırım yokum'' anlamında mektup yazmıs. Tabi kız evden gercekten kacıyor ama babasının kötülüklerine mahrus kalıyor sonra.. Annede onu baska yerde yanlız yasıyor bılınce aramamıs. Yasık kızın sımdı öz babasından 7 cocugu var...
Bence artık öz babana bıle güvenmicen ALLAHIM sen bizi Koru YARABBİM....

Tepki
8.216
yaa benım anlamadığım 7 çoccuk yapana kadar neden sesi çıkmamışki hayret bişey iğrenç bişey b u ya böööö tiksindim Allah'ım sakınsın yarabbim....

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
evet canım bende okudum onu ya midem kalktı ya bu nasıl bir duygudur ki insan kendi çocuğuna nasıl böyle bir duygu besler Allah korusun bütün evlerden uzak etsin :(

çiğdem

Aktif Üye
Tepki
189
aynı olay geçenlerde bizdede oldu.medyaya yansıyan haberleri okumuşsunuzdur.amasyada 3 senedir kendi kızına tecavüz eden baba beni dehşete düşürdü.üstelık kızını hamile bırakıp doğan bebeğide tarım ilacıyla öldürmüş.eğer oğlu ihbar etmeseydi halen devam ediyor olacaktı.Nereye gidiyoruz ne oldu bu insanlara inanamıyorum

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Protestonuza katılıyorum kızlar iğrenç bir olay daha fazla da yorum yapmak istemiyorum.Bu konuyu duymak beni çıldırtmaya yetiyor.-zebani-zebani-zebani

OP
G

GuL_CiCeGi

Misafir
evet arkadaslar bu devırde herkez kendine sahip cıkıcak...hani derler ya babana bıle güvenmicen işte bu devir gercekten öyle babana güvenmicen

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
okumuştum bu haberi netten.insanın miğdesi bulanıyor.size katılıyorum asmak lazım böyle adamları...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar