Sarı Dişlerine 10 Dakikada Veda Et!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Zaman içerisinde dişlerin beyazlığını mı yitirdi? Hatta içtiğin çay, sigara, kahve yüzünden sararmaya da başladı, değil mi? Aynada kendine gülümseyemediğin gibi arkadaş ortamlarında ya da yeni bir tanışmalarda o güzel gülüşün yerine kuru bir tebessümle mi geçiştiriyorsun muhabbeti?

White-Light-23090954509.jpg

Peki güzel gülüşünü kendinden ve hayattan daha ne kadar esirgeyeceksin?

Şimdi hazır ol! Dişlerini çok kısa bir süre içinde inanılmaz derecede beyazlaştıran çok özel bir ürün ile karşılaşacaksın; White Light! Diş hekimine gidecek zamanın, paran ya da sabrın yoksa, White Light senin için mükemmel bir ürün. Ayrıca, evinde haftalar ya da aylar süren diş beyazlatma işlemleriyle uğraşmak istemeyenler için de son derece elverişli.

White Light’ın en iyi yanı; bir lazer diş beyazlatma işleminin tüm avantajlarını, hızlı ve kolay kullanımıyla sunabilmesidir.

whitelight-main.jpg

Ve sonuç; 10 dakikada kendine daha da güvenmeni sağlayacak içten kahkahalar. Artık fotoğraf çektirirken, arkadaş ortamında komik birşey anlatıldığında, yeni tanıştığın birini etkilemek için rahatça gülebilirsin. Beyaz dişlerinin görüntüne ekleyeceği sağlığı ve şıklığı hayal etmen White Light’ı denemen için yeterli birkaç nedenden sadece biri.

Alıntıdır!

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
ablamın genetık bej rengı gıbı onun ıcın super olur acabsa ne kadar nettten bı arastırıyım

Canım aynı sorun bende de var. Bembeyaz dişlere sahip değilim:( O kadar bakmama rağmen, doktor genetik olduğunu söyledi. Ben de bu ürünü en kısa zamanda bir soracağım doktoruma. Eğer ben ilk cevabı alırsam sana da haber veririm.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
senden haber beklıyorum netten baktım cok pahalı degıl muhakkak haberdar et benı cok sgl:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Royalcim,

Ürün fiyatı değişiyor internette. Whitelight diye yazınca çıkar fiyatları..

Bu arada kızlar ben biraz nette araştırdım. Kötü yorumları da var bu ürünün... Mesela cihazın çıkardığı mavi ışık 1 kişinin boğazını yakmış... Faranjit yapmış...

Diğerinin diş etlerini morartmış... Bir başkasının da geçirmemiş sarılığını...

Ben bu hafta doktora soracağım. Sormadan almayı düşünmüyorum... Bu arada bu ürünler ilgili kullanım bilgileri vereyim...

WHİTE LİGHT KULLANIMI

Diş Beyazlatma Kullanımı
Normalde olduğu gibi dişlerinizi fırçalayınız.
İki jel tüpünü birbiriyle karıştırıp, diş tabakasının üst ve alt taraflarına ( ortalama 4,6 cm.
genişliğinde ) sürünüz.
Diş tabakasını dişinize yerleştirip, Işık kaynağını diş tabakasının üzerine yerleştirin.
Dudaklarınızla ışık kaynağının dış kısmını tutunuz.
Işık kaynağını açmak için güç tuşuna basınız. Işık kaynağı on dakika sonra işlemin bittiğini göstermek için kapanacaktır.
Beyazlatma için 10 dakikalık seans uygulayınız.

Her kullanımdan sonra diş tabakasını ve ışık kaynağını durulayınız.
Ürünü kullandıktan sonra sıcak, soğuk içecekler ve sigara tüketilmemesi önerilmektedir.

Işık Kaynağı Bakım Talimatları
- Işık kaynağını temizlemek için yumuşak sabunla yıkayınız.
- Işık kaynağını tam olarak suya batırmayınız.
- Işık kaynağını bulaşık makinesine koymayınız.

Sıkça Sorulan Sorular
1) Eğer cihaz bu kadar hızlıysa, dişlerim için zararlı değil midir?
Bu diş temizleme cihazı, dişçilerin kullandığı diş minesini koruyan peroksit içerir.

2) Ya diş etlerirnde bir rahatsızlık yaşarsam, diş etlerirnde beyazlama olursa veya diş duyarlılığı yaşarsam?
Bazı insanlar diş beyazlatma cihazlarıyla bu problemleri yaşayabilirler. Bunlar geçicidir ve zararlı değildir. Eğer büyük çapta duyarlılık veya rahatsızlık oluşursa, daha az jel kullanmayı deneyin, cihazı daha az süre kullanın veya beyazlatma seansları arasındaki zamanı uzatın.

3) Ya dişlerimde beyaz noktalar oluşursa?
Bazı dişlerde beyazlatma esnasında geçici olarak beyaz noktalar oluşur. Bunlar birkaç saat içerisinde geçer ve zararlı değildir.

4) Dişlerim ne kadar beyazlayacak?
Dişlerdeki beyazlama leke düzeyine ve dişinizin doğal rengine göre değişir.

5) Dişlerim istediğim kadar hızlı beyazlamıyor. Ne yapabilirim?
Bazı dişlerin beyazlaması diğerlerinden fazla zaman alır. Diş beyazlatma süresini artırabilirsiniz.

6) Diğer diş beyazlatma ürünleri kullandım. Bu ürünü de kullanabilir miyim?
Evet. Ürünü ek beyazlık sağlamak veya tekrar beyazlatmak için kullanabilirsiniz.

7) Jelin içeriği nedir?
Glicerin, Aqua, Povidone, Silica, Sodium Hydroxide, Doğal tatlandırıcı, Sodium Saccharin, K12, Sorbitol, EDTA

Uyarılar:
* Bu sistem doğal dişleri beyazlatmak üzere tasarlanmıştır. Kaplama, takma dişler, dolgu ve köprüleri beyazlatmaz.

* Ürün tetrasilin kullanımında oluşan lekeleri temizlemez.

* Diş eti hastalığınız veya diş eti çekilmeniz varsa kullanmadan önce diş doktorunuza baş vurun.

Önlemler:
* Çocukların ulaşabilecekleri yerlerden uzak tutunuz. -- 16 yaşından küçükler kullanmadan önce diş doktoruna baş vurmaııdır.

* Hamile veya emziren kadınlar kullanmamaııdır.

* Diş tabakalarını uyurken kullanmayınız.

JEL İÇİN ÖNLEMLER
* Gözle temasından kaçınınız. Temas halinde gözlerinizi bol su ile yıkayınız.

* Geçici rahatsızlık ve beyazlamaya yol açabileceğinden deri ile temasından kaçınınız. Jeli kullandıktan sonra ellerinizi sabunlu su ile yıkayınız.

* Giyecek veya kumaşlarla temasından kaçınınız. - Jeli güneş ışığından uzak kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

derin deniz

Daimi Üye
Tepki
405
kızlar dogustan rengı sarı olan dısleri beyazlatamaz sadece bu urun degıl hıcbır sey beyazlatamıyor var olan rengı degıstırmek mumkun degıl

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Canım ben hala sorucam dişcime. İyileşeyim, gideceğim. O zmn sorarım:dusun:

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
canım benimde sarı olmasada yapı gereği çok beyaz değil dişlerim ama bu ürünü (bu tarz ürünü ) netten 1 yıl kadar önce ben almıştım hiçte anlatıldığı gibi kullanışlı ve işe yarar değiller şimdi dişcim bir formul tavsiye etti diş kalıplarımı çıkardı şeffaf içine ilaç sıkarak takıyorsunuz geceden sabah kadar gerekirse ışınlad a takviye ediyorlar eşim önce kullandı ciddi fark oldu bende başladım doktorunuza danışın derim yine..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bembeyaz dıslerım vardı ama kullandıgım bır ılac sayesınde gıttı:(

Ilac kullanımı sırasında vucudumda da lekeler olmusdu ılacı bırakınca vucudumdakıler gectı ama dıslerımdekıler kaldı.Neler denedım ama duzelmedı.Dr sadece dışlerımde degıl vucudumda kemıklerımde bıle bu lekelerden olabılecegını o yuzden cok ugrasmamamı beyazlatacagım dıye dısetlerımı de yıpratmamamı soyledı.Buna ragmen bırcok urun kullandım.Bu markanın beyazlatıcı jelı vardı kı gece boyu bı plastık agızlıkla duruyordum ıgrenc bıseydı ama olmadı.

Amaaaa oyle ıkna edıcı geldı kı bana bıde bunumu denesem kı dıye dusunmuyor degılım:dusun:Saol Arişim:eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Tebessum aynı anda yazmısız o yuzden gec kudum.O seffaf jelı rahat kullanabılıyor musun?Ben kullanamadım.Daha dogrusu uzun sure kullanamadım gecelerı kabus oldu.Yatınca genzıme dogru akıyo gıbı hıssettım hep.

Ama aklıma takıldı sen dr diş kalıbı cıkardı demıssın.Benım kullandıgım urunde kalıp da urunun ıcındeydı.Acaba agız olcume uygun olmadıgından mı genzıme dogru aktıgını hıssettım?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar