Şarlot pasta

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
35
Konum
bitanemin kalbinden
MALZEMELER
2 paket krem ole kakaolu
2 paket beze
1 su bardağı fındık ( iri dövülmüş )
2 su bardağı süt
2 paket Ülker Peki Rulo Pasta
3 adet muz ( küp küp kesilmiş )
1 paket hazır pandispanya

YAPILIŞI
1. 2 su bardağı soğuk sütle 2 paket kremoleyi hazırlıyoruz.
2. İçerisine 2 paket bezeyi ufalıyoruz.
3. Fındığı ve muzu ekliyoruz.Hepsini karıştırıyoruz.
4. Rulo keki 2 cm. kalınlığında dilimliyoruz.streç film kaplı Yuvarlak bir kasenin içine yerleştiriyoruz.Çukur yerine krem şantili karışımı yerleştiriyoruz.
bir kat daha pandispanya ile örtüp bir kat daha kremole döküyoruz.
5. Kapağını kapatıp,buzdolabında 1 gece dinlendiriyoruz.
6. Ertesi gün ters çevirip servis yapıyoruz.Afiyet olsun.

alıntı...

SDC17837.JPG

 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.931
Puan
113
Konum
İstanbul
Annem biz küçükken çok yapardı bu pastadan bayılırdık valla içi dondurmalı gibi olurdu o kekini de kendi yapardı marmelat falan sürerdi of ya canım istedi :1:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst