masterthone
Yeni Üye
MERHABA HANIMLAR :
ÖRNEK TASARIMIMIZ :
Öncelikle bu yazıyı yazmadan önce söylemem gerek bu bir reklam değildir bu sitedeki takıları tamamen ben ve arkadaşlarım özel olarak yapıp ANKARA HAMAMÖNÜ ilçesinde satıyoruz ancak internetten almak isteyenler için bir site açtık buyrun..
Şimdi sizlere tanıtacağım site sadece ve sadece ev hanımlarına ve bayanlara özel bir sitedir. Bu site sayesinde en güzel takı örneklerine bakabilir ve beğendiğiniz takıları satın alabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu sitede bulunan takılar tamamen ev Hanımlarının kendi emekleriyle yaptığı başka hiçbir web sitesinde internet ortamında veya satış noktalarında bulunmayan satışının sadece bu site üzerinden yapıldığı çok özel takılrdır.
ÖRNEK TASARIMIMIZ :
Öncelikle bu yazıyı yazmadan önce söylemem gerek bu bir reklam değildir bu sitedeki takıları tamamen ben ve arkadaşlarım özel olarak yapıp ANKARA HAMAMÖNÜ ilçesinde satıyoruz ancak internetten almak isteyenler için bir site açtık buyrun..
Şimdi sizlere tanıtacağım site sadece ve sadece ev hanımlarına ve bayanlara özel bir sitedir. Bu site sayesinde en güzel takı örneklerine bakabilir ve beğendiğiniz takıları satın alabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu sitede bulunan takılar tamamen ev Hanımlarının kendi emekleriyle yaptığı başka hiçbir web sitesinde internet ortamında veya satış noktalarında bulunmayan satışının sadece bu site üzerinden yapıldığı çok özel takılrdır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
konusunda destek için bu siteyi ziyaret edebilir sizde beğendiğiniz takıyı satın alabilirsiniz.
Giriş yap veya üye ol.
konusunda güvenebileceğiniz bir adres olan takimodeli.com Adresinde kolyeler, bilezikler, yüzükler ,
Giriş yap veya üye ol.
, bileklikler, bandanalar, eşarplar ve aklınıza gelip gelmeyen tüm takı modellerini bulabiliceksiniz. Ayrıca eklemek gerekirse bu takılara ait birer adet resim ve kısa bir açıklamayıda yine bu site sayesinde bulabileceksiniz. Şunu da söylemek isterim ki içerisinde bulunan takılar çok hoş göze hitap eden ve hemen hemen her kıyafetine uygun takı mevcuttur. Ücret konusuna gelince , ücretler sizi çok şaşırtacak. Bu kadar işçilik ve emeğe karşılık istenilen ücreti duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız. 10 TL den 50TL ye kadar takı mevcuttur. Bu kadar işçilik için istenilen bu ücret komik rakamlardır. Hemen şimdi sizde siteye giriş yapıp beğendiğiniz takıları satın alabilirsiniz..