Satılık Takılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masterthone

Yeni Üye
Tepki
9
MERHABA HANIMLAR :

ÖRNEK TASARIMIMIZ :

ask-bileklikleri1.png

bileklik-modelleri.png

kristal-takilar2.png

11.png

uzun-boncuklu-kolyeler-300x228.png

yeni-taki-modeli.png

Öncelikle bu yazıyı yazmadan önce söylemem gerek bu bir reklam değildir bu sitedeki takıları tamamen ben ve arkadaşlarım özel olarak yapıp ANKARA HAMAMÖNÜ ilçesinde satıyoruz ancak internetten almak isteyenler için bir site açtık buyrun..

Şimdi sizlere tanıtacağım site sadece ve sadece ev hanımlarına ve bayanlara özel bir sitedir. Bu site sayesinde en güzel takı örneklerine bakabilir ve beğendiğiniz takıları satın alabilirsiniz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu sitede bulunan takılar tamamen ev Hanımlarının kendi emekleriyle yaptığı başka hiçbir web sitesinde internet ortamında veya satış noktalarında bulunmayan satışının sadece bu site üzerinden yapıldığı çok özel takılrdır.

konusunda destek için bu siteyi ziyaret edebilir sizde beğendiğiniz takıyı satın alabilirsiniz. konusunda güvenebileceğiniz bir adres olan takimodeli.com Adresinde kolyeler, bilezikler, yüzükler ,, bileklikler, bandanalar, eşarplar ve aklınıza gelip gelmeyen tüm takı modellerini bulabiliceksiniz. Ayrıca eklemek gerekirse bu takılara ait birer adet resim ve kısa bir açıklamayıda yine bu site sayesinde bulabileceksiniz. Şunu da söylemek isterim ki içerisinde bulunan takılar çok hoş göze hitap eden ve hemen hemen her kıyafetine uygun takı mevcuttur. Ücret konusuna gelince , ücretler sizi çok şaşırtacak. Bu kadar işçilik ve emeğe karşılık istenilen ücreti duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız. 10 TL den 50TL ye kadar takı mevcuttur. Bu kadar işçilik için istenilen bu ücret komik rakamlardır. Hemen şimdi sizde siteye giriş yapıp beğendiğiniz takıları satın alabilirsiniz..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Merhabalar..
Öncelikle hoşgeldiniz,el emeklerinizin her biri birbirinden güzel.Evet bubölümde kendi el emklerinizin satış yapabilirsiniz ve yaptığınız takıları tanıtabilirsiniz.
Öncelikle sitenize yönlendirme de bulunmuşsunuz tek bir şartla bu yönlendirmeleri silmiyoruz.Sizde bizim sitenin linkini ve tanıtımını yaparsanız.
Şayet kendi sitenizde www.hanimefendi.com olarak link tanıtımı yapılmadığı taktirde vermiş olduğunuz linkler maalesefki silinecek ve sadece takılarınıza ait resimler ekleyebilirsiniz.
Umarım anlatabilmişimdir.
Hayırlı olsun diliyorum ve hayırlı satışlar.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
''Yalnızca bayanlara özel olan Hanimefendi.com kadın forum sitesi''ibaresi yeterli olucaktır.Kısa ve öz-ayse

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Şahmaranın mesajındakini bende çok beğendim :eek: elinize sağlık bende hobi olarak yapımı kolay abiye takılar yapıyorum gerçekten zevkli bir uğraş...

OP
masterthone

masterthone

Yeni Üye
Tepki
9
ahaha :) teşekkürler şahmaran hanım. Ankaralı olanlar bilirler. HAMAMÖNÜN de sergimiz var bizim orda satıyoruz. Sağolsun yiğenim site açabileceğini söyledi yardımcı oldu inşallah site üzerinden satış yapabiliriz.

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
emegine saglık cok güzeller ne güzel birsey bu sekilde para kazanman bende cook istiyorum yaaa ama cevrem yok bunları satıcak

OP
masterthone

masterthone

Yeni Üye
Tepki
9
çok teşekkür ederim güzel yorumun için benimde çevrem yoktu ancak belediyenin vermiş oldugu ücretsiz kurslara katıldım hem çevre edindim hemde işi öğrendim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar