Savaş Ay hayatını kaybetti

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
5.840
Savaş Ay hayatını kaybetti

Ünlü gazeteci Savaş Ay bugün hayatını kaybetti

Gazeteci Savaş Ay’ın, 1,5 aydır tedavi gördüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbinin durduğu öğrenildi.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aaaaaa gerçekmi acaba haber üzüldüm bak şimdi :uzgun:Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Tepki
5.783

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

14 yıldır kanserle savaşan televizyoncu, muhabir ve gazeteci Savaş Ay hayatını kaybetti. 59 yaşındaki Ay, bir süredir Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Savaş Ay'ın gırtlak kanseri olduğu, 1999'da bir doktor izleyicisinin fark etmesi sonucu tesadüfen ortaya çıkmıştı.

TÜRK BASINININ 'SAVAŞ AĞABEY'İYDİ'

Şükran ve Turan Ay'ın oğlu olarak 1954'te Gaziantep'te dünyaya gelen Savaş Ay, Marmara Ticari Bilimler Akademisi'nde eğitimini tamamladı. Gazeteciliğe 1974'te Dünya gazetesinde muhabir olarak başlayan Ay, Tercüman, Vatan, Milliyet, Sabah gazetelerinde ve Akajans'ta görev aldı.

ATV, Tgrt, Kanal D, Kanal 6, Show Tv, Flash TV, Star Tv ve Kanal 1'de A Takımı adlı tartışma programını yapan Savaş Ay, 2000'de Beyazıt Öztürk ve Kerem Alışık'ın da oynadığı "Dansöz" adlı filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını yaptı. Savaş Ay, son yıllarda A Haber'de muhabirlik yapıyordu .

Ulaş Can Ay isimli, ses sanatçısı bir erkek çocuğa ve Sanem Ay adında, bir kız çocuğa sahipti.

Mekanı cennet olsun rabbim geride kalana peygamber sabrı versin

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
A Takımı ile buyuyen bir nesil olarak derinden etkilendim.
Mekanı cennet olsun...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar