Savaş istemiyoruz

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
pkklının 20 yıl yaptıramadığı şeyleri suriye 1 günde yaptırıyor. bu kadar şehit verdiğimiz yetmezmiş gibi şimdi birde tezkereye izin verildi yarın bir gün suriyeye askerimiz gönderilecek. bunu protesto etmek için hepimizin ayaklanması lazım arkadaşlar. savaş istemiyoruz. çok ilimizde protesto yürüyüşleri yapılıyor. akp binasına yürüdükleri için sularla biber gazlarıyla karşılık veriliyor. biz kendi içimizde yıllardır savaşıyoruz bir sonuç elde edemedik. savaş olursa olan bizlere olacak. başımızdaki yetkililere ve ya onların evlatlarına hiç bişey olmayacak. savaş istemiyoruz

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Başlığa dayanarak yazıyorum.Evet her birimiz gündemi takip ediyoruz,yarını bilmeden gece yatağa giriyoruz.Evet içimiz hiç rahat değil.
Eğerki içimizdekileri hiç bir Siyasi Partiyi ve Lideri karalamadan yorumlar yapılacaksa konuyu paylaşıma açıyorum ama yok karalama mesajları olduğunu sezdiğim an maalesefki konuyu forumdan kaldırmak zorunda kalırım ki yazdıklarımıza dikkat edelim.
Sitemizin uyarı yada ceza almasını hiç bir arkadaşım istemez sanırım değilmi!!!

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
bu sabah hatay yayladağa havan mermisi düşmüş. bu düşmüşne demek anlamıyorumşimdi bunlar yanlışlıklamı oluyor yani. o bombaların açısını ayarlamıyorlarmıda gelip gelip türkiyeye düşüyor

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Elbettekide savaş çıksın istemiyoruz hiçbirimiz ama Suriye'ninde yaptıkları göz önünde o attıkları top mermilerinin isabet ediceği yeri bilmedenmi atıyorlar yoksa gerçekten bilerek ve isteyerekmi atıyorlar anlamadım Rabbim tüm askerlerimizi korusun

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
acaba gerçekten bu mermileri suriyemi atıyor. bu işin altındanda israil çıkacak gibime geliyor. türkiyeyi kışkırtıp suriyeyle savaştıracaklar. çünkü suriye atsa neden geri çekilsin türkiye karşılık verirken neden oda karşılık vermesinki...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar