Sayfaların geç açılması.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
bende de mozilla sorun çıkartıyor:( başka yerlerde sorun yok ama hanımefendiye mozilladan girince sayfalar açılmıyor hala...ben de explorerden giriyorum .anlamadım neden?:dertli:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
evet bizdede explorer yüklüyken çok yavaştı beni çıldırtıyodu.sonra bi format attık pc ye ve mozillayı yükledik şimdi gayet iyi...

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Bu aralar zaten telekom'un çıkışlarında problem var. Bu hem kullanıcıların internet hızını düşürüyor, hem de sitelerin. Ayrıca site her geçen gün biraz daha büyüyor, aramıza yeni insanlar katılıyor, yeni mesajlar yazılıyor. Bu da sitenin yükünü biraz çoğaltıyor.

Bunun yanısıra tarayıcı bazlı yavaşlıklar da oluyor. Benim size önerim tabii Mozilla Firefox kullanmanız. Firefox'u yavaş buluyorsanız, Google Chrome kullanmanızı öneririm. Chrome'da gayet hızlı bir tarayıcıdır. adresinden Google Chrome'u indirebilirsiniz.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Google Chrome indirdim şuan itibariyle. Diğer tarayıcılara göre daha hızlı, şimdilik alışabilecek miyim ona bakıyorum:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ben de mozillayı başta garipsemiştim ama şimdi çok alıştım

Google chromeu eşim daha önce indirmişti,gerçekten çok hızlı tavsiyre ederim.

Şimdi ben de yeniden indiriyorum.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
bende opera kullanmaya başladım ,gerçekten çok hızlı :huri: kaç gündür neler çektim mozilla ve explorerden siteye girebilmek için :ates:

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
arada bendede oluyor bu sorun muhtemelen nette çalışmalar çok sık yapılıyo bu ara ondandırdiye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar