Saygısız komşuları protesto ediyorum

sufu*

Üye
Tepki
51
üst kat komşum 1yıldır çıldırttı beni nezaman çamaşır assm bişey silkeleyip pisletiyo.ensonunda dün kapısına gittim ricaya.anaam kocası ondan şirret.bi dövmedikleri kaldı burası aprtmanmış istediklerini silkelerlermiş bananeymiş.yuh dedim siz hiç apartmanda yaşamamışsınız belli kime laf anlatıyorumki ben dedim yürüdüm gittim.
beter olsunlar inşallah.:kizdim:
rabbim tez zamanda ev sahibi olup kurtulmayı nasip etsin bana bu evden.
saygısız komşular sizi protesto ediyorum huuu :kizdimama:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
bende hiç gelemem sayğısızlığa hekede gürültü yaparlarya deli olurum benimde üstümde öğrenciler var gürültülerinden oturulmuyo bende çıktım uyardım olmadı anlamadılar kapıcıyı gönderdim eh biraz duruldular gençler anlıyorum ama yinede genç olmaları etrafı rahatsız etmelerini haklı kılmıyor

OP
sufu*

sufu*

Üye
Tepki
51
bende hiç gelemem sayğısızlığa hekede gürültü yaparlarya deli olurum benimde üstümde öğrenciler var gürültülerinden oturulmuyo bende çıktım uyardım olmadı anlamadılar kapıcıyı gönderdim eh biraz duruldular gençler anlıyorum ama yinede genç olmaları etrafı rahatsız etmelerini haklı kılmıyor

haklısın canım.eski oturduğum evdede üst katım öğrencilerle doluydu kafayı yicektim az daha :gul:

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
evet ya nekadar saygızızca insan özür diler bide haklıymış gibi davranıyorya allahım gercekten insan delı oluyo hepten nan dağbaşımı burası daha nerde yaşadının farkında bıle dıl cnm allah yardımcın olsun

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
al bendende o kadar benimde bir lat komşum var
şirret mübarek yaşına dua etsin valla kötü olurdu yoksa...

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
hatirlarmisin bilmem, bi oyuncu vardi ve adam komsularini gece gec saatte yuksek sesle muzik dinledikleri icin uyarmaya gittiginde, kursun yagmurunu tutup oldurduler caniler, gencecik adamdi,kadin icin ne kadar aci bir durumdu, cok uzulmustum ve cok sinirlenmistim,birde bebekleri vardi, Deniz ugur du sanirim bayanin adi...bi aile hiccc ugruna dagilmisti...
turkiye nin haliii, turkiye degil teksas mubarek, ne birsey soylenir, nede soylenen dinlenir, insanimizda bi tuhaf yarabbim :)

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
evet cnm haklısın sana katılıyorum bende üzülmüştum o sanatçıyabizim ınsanlarımızın bazıları duyarsız maleseff bilmıyorkı konşu hakkı nekadar kotu allah nedıyor bana kul hakkıyla gelme

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
allah hayirlisini versin arkadaslar.atalarimiz bosuna dememisler ev alma komsu al diye ne kadar haklilar.

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
canım o nasıl laf burası apartmanmış istediklerini yaparlarmış
şaşırmışlar heralde orası apartman babasının bahçesi değil
apartmanda oturmayı bilmeyen görgüsüzler
bende kınıyorum
madem öyle halı kilim silkeleyecen yap bi müstakil ev ne halt ediyosan orda et

4 ay sonra bende allah izin verirse kendi evime çıkacam
benim üstte oturanda pasaklı bi kadınmış galiba
geçenlerde annemlerle halamlar evi gezmeye gitmişler
kadın yukardan sofrabezi silkeliyomuş
halam sofrabezini tutup aşağı çekmiş
sonrada başını uzatıp kadına "napıyon sen apartmanda oturuyon aşağıda adam var bu ne terbiyesizlik "demiş...kadın içeri kaçmış
bende gidersem eğer heralde o kadınla papaz olurum gibi geliyo :aglayan:

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
ay ben o konuda cok sanslıyım benim komsum balkon yıkarken bile beni cagırır balkon yıkıcam canım camasır falan asmıcan bi işin yok demi diye sorara iste anlayıslı insan bulmak zor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar