Sayın Başbakan'ımızın İsrail Cumhurbaşkanı'na verdiği haklı tepkiden ötürü tşk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum. Ülkenizde başbakanlık yapmış 2 kişinin bana çok önemli lafları vardır. Filistin'e, tankların üstünde girdiği zaman, 'kendimi bir başka mutlu addediyorum' diyen başbakanlarınız var. Tankların üzerine çıkıp da 'Filistin'e girince mutlu oluyorum' diyen başbakanlarınız var. Ve bana sayılar veriyorsunuz. İsmini de veririm, belki merak edenleriniz vardır.

Bu sözleri söyleyen Sayın Basbakanımızı cesaretinden,terbiyesinden ve uslubundan dolayı tebrik ediyorum.Oldukça yerinde sözler sarf etti kendisi,sözünü kesmek isteyenlere inat söylemek istediklerinden sakınmadı..Helal olsun be!!Bu konuşmalar azdı bile ama...

Yinede kendisinden bu sözlerinden ötürü,bu insancıl hareketinden ötürü teşekkürler ediyorum..

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Birilerinin İsraile, ne şekilde olursa olsun hadlerini bildirmeleri gerekiyordu..
Bunuda başbakanımız sözlü ifadeyle yapmış, bende kendisine teşekkür ediyorum...

Dün akşam televizyonda seyrederken göğsüm kabardı resmen..Sebebine gelince Türkiye Cumhuriyeti Devletini hep yoksul,korkak,hiç bir şeyden anlamaz bir ülke olarak görenlere çok güzel cevap oldu..
Başbakanımızın kendinden emin ve dik oturuşu o hareketleri resmen gıbda ettim kendisini..
İşte biz buyuz diyorum..

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Bu güne kadar kimsenin söyleyemediğini söyledi sayın başbakan.Kendisini tebrik ediyorum dün gece gerçekten tabiri caizse soluksuz izledim oturumu.Kararlı ve net bir şekilde konuşması çok hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar