Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler,
Salata İçin Malzemeler
- 2 kabak
- 2 havuç
- 250 gram brokoli
- 100 gram karnabahar
- 250 gram mantar
- 1 közlenmiş kırmızıbiber
- 1 çay bardağı mısır konservesi
- 5-10 dal ince kıyılmış maydanoz
- 5-10 dal ince kıyılmış dereotu
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
Sos için Malzemeler
- 4 diş ince kıyılmış sarımsak
- 1 çay bardağı mayonez
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kuru nane
- 1 çay kaşığı kekik
- Damak tadınıza göre tuz
- Kabak ve havuçların kabuklarını soyup şerit halinde kesin ve zeytinyağında soteleyin.
- Karnabaharı ve brokoliyi küçük parçalara ayırıp yumuşayana kadar haşlayın.
- Mantarları haşlayıp enine ince dilimlere ayırın.
- Közlenmiş biberi şerit halinde kesin.
- Hazırladığınız tüm malzemeleri harmanlayın.
- Sos için verilen tüm malzemeleri karıştırın ve hazırladığınız salatanın üzerinde gezdirin.