incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler:
- Yarım kilo mantar
- 250 gr ıspanak (sadece yaprakları)
- 1 su bardağı haşlanmış bezelye
- 2 adet közlenmiş kırmızıbiber
- Yarım limon suyu
- Tuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hazırlanması:
- Mantarların dış yüzeylerini temizleyip limonlu suyun içerisinde bekletin.
- Bol suyla yıkayıp suyu süzün ve doğrayın.
- Teflon bir tencereye çok az sıvıyağ ekleyip mantarlar kendi suyunu bırakıp çekene kadar kısık ateşte pişirin.
- Mantarlar pişince doğrayıp yıkadığınız ıspanakların yapraklarını ilave edip karıştırarak ıspanakların yumuşamasını sağlayın
- . Mantar ve ıspanaklarınız piştikten sonra haşlanmış bezelye ve közlenmiş biberleri ekleyip tuzunu ilave edin. Bir kaç dakika karıştırıp servis yapın.