incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
Hamur icin:
Yarim Su bardagi Süt
1 Yumurta
1 YK Tozseker
1 YK Yogurt
1 su bardagi Su
Yarim cay bardagi Kabartma Tozu
alabildigi kadar Un
Üstüne koymak icin:
Bezelye
minik dogranmis haslanmis Havuc
minik dogranmis haslanmis karnibahar
rendelenmis 2dis Sarimsak
Beyazpeynir
Siviyag
Pulbiber, tuz
Sos:
Aci ketcap
kekik
Yapilisi:
Ilk önce hamuru yoguruyoruz. Nemli bez üstüne örtüp 30 dk. buzdolabinda dinlendiriyoruz.
Minik minik dogranmis haslanmis Havuclari ve karnibahari, bezelye´yi bir kabin icinde karistirip
icine sarimsagi rendeliyoruz.
Tuzunu ve Pulbiberi ilave edip karistiriyoruz..
Beyaz peyniri ayri bir tabakta eziyoruz.
Hamur dinlendikten sonra kücük bezelere ayiriyoruz.
ayri ayri bezeleri uzunlamasina aciyoruz.
Üstüne ketcap sürüp hafiften kekik serpistiriyoruz.
Ve üstüne koymak icin hazirladigmizi yayiyoruz.
Beyazpeyniri ve pulbiber üstüne serpistiriyoruz.
Ve 200 derecede pizzamiz pisene kadar pisiriyoruz...
Afiyet olsun..
ALINTI