Seda Sayan son kararı verdi.

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
160220101506262112053_2.jpg

Son kararı verdi

Sayan bir kez daha evlenirse, yedi nikahlı Gönül Yazar'ın rekorunu egale edecek.

Sevgililer Günü'nü Londra'da yalnız geçiren Sayan, Şubat 2008'de evlendiği 6'ncı eşi Onur Şan'la ayrıldıklarını açıkladı.
İkilinin, uzun süredir ayrı olduğu iddia ediliyordu. Ancak sanatçı geçen hafta yaptığı açıklamada "Onur ile gergin bir dönem geçiriyoruz ama ayrılık kararı almadık. Sorun Onur'un iş yoğunluğundan dolayı ilgisizliği. Onun hayatında kendime yer bulamamaya başladım"demişti. Sayan'ın 6'ncı eşi Onur Şan ise "İş ve okul yoğunluğumdan dolayı eşimle ilgilenemediğim doğrudur. Bundan dolayı eşimin durumdan şikâyetçi olması ve meydana gelen tartışmalar bizi bu hale getirdi. Ama şu an ayrılık yok" diye konuşmuştu. Bu açıklamalardan sonra Seda Sayan kafa dinlemek için İngiltere'ye giderek, Sevgililer Günü'nü Londra'da geçirdi... Londra'dan dün dönen Sayan, İstanbul'a iner inmez de boşanma kararlarını şöyle açıkladı: "Seda Sayan ve Onur Şan çifti ortak aldıkları karar ile boşanmaya karar vermişlerdir. Gerekli yasal işlemler avukatları tarafından başlatıldı. En kısa sürede davanın sonuçlanacağını düşünüyoruz. Boşanma davası ile ilgili olarak yazılı ve görsel medyadan gerekli hassasiyetin gösterilmesini ve gerçek dışı yayınlar yapılmamasını özellikle rica ediyoruz... Saygılarımızla." Çiftin evlilikleri sonrası yaşadığı Astoria'daki evlerinde Sayan'ın oturmaya devam edeceği öğrenildi.

AYRILIĞIN SEBEBİ İHANET Mİ?

Boşanmaya ihanetin neden olduğu konuşuluyor. İddiaya göre, Sayan, ikinci kez aldatılınca affetmedi. Bir süre Londra'da kafasını dinledikten sonra boşanma kararı aldı. Sayan’ın avukatı ise aldatma iddiasını yalanladı.

İşte Sayan'ın hayatından geçenler;

Rıdvan Kılıç
Sarıyerli futbolcuyla 1987'de nikâh masasına oturdu ve 6 ay evli kaldı.

Sinan Engin
1990'da yaptıkları evliliği 5 yıl sürdü. Çiftin Oğulcan adlı çocukları oldu.

Soner Yapcacık
Trafik ışıklarında tanıştığı moto-kurye Yapcacık'la 1998'de evlendi, bir yılda boşandı.

Tuncay Kıratlı
2000'de nikâh masasına oturan çiftin evliliği bir yıl bile sürmedi.

Gökhan Şükür
Gökhan Şükür'le 2004'te yaptığı evlilik de bir yıl sürdü.

Sayan bir kez daha evlenirse, yedi nikahlı Gönül Yazar'ın rekorunu egale edecek.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
acaba suç kadında mı eşlerinde mi çok merak ediyorum:))) bence evlenir yine hemde onurdan daha genç biriyle:eek:

OP
valeire

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
bence sıkılıyo sıkılıncada uyduruyo bişe
yoksa önceden hep yere göğe koyamıyo bu kadın kocalarını
yok kocam söyle böyle sıkılıncada yok ilgilenmedi yok bana bakmadı
hangi kadının kocası hergün karısıyla iç içe
insanın bi günü bi gününü tutmuyo
sahsen benim kocam görevi nedeniyle cok yorgun oluyo aksam gelince anca kendine vakit ayırıyo yeri gelince eşinede ilgisni göstermesini biliyo
ne yani her kadın kocası ilgisiz diye bosasın ozaman
cok kötü örnek bunlar cooooooooooooook:kizdim::hayir::hayir:

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
nihat doğana nikah kıymadı ama senelerce karı koca gibi yaşadılar
yuh diyorum başkada bişey demiyorum:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar