Seda Sayan'ın eşleri

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
1zc0pl0.jpg

Seda SayanTürkiye'nin evlilik rekortmenlerinden biri de Seda Sayan. Sayan'ın ilk eşi Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç'tı. Ancak bu evlilik 6 ay sürdü.

2edz79c.jpg

Sayan daha sonra Beşiktaşlı Sinan Engin ile evlendi ve bir erkek çocuk sahibi oldu. Ama bu evlilik de boşanmayla bitti.

oiaako.jpg

Sayan daha sonra Soner Yapcacık ile dünyaevine girdi.

311x3cm.jpg

Sayan dördüncü kez nikah masasına oturduğunda bu kez yanında işadamı Tuncay Kıratlı vardı.

2r3f86g.jpg

Sayan'ın ünlü futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile evliliği de kısa sürdü.

30c4lkk.jpg

son eşi onur şan dan boşanma kararı alan sayan ın bundan sonra tekrar evlenip evlenmeyeceği ise merak konusu:))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:cokkomik:

Bence en iyisi bu kadın evlenmesin. Böylelikle Türkiye'de bekar erkek kalmayacak:cokkomik:

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Bu evlilik onur şan ın işine yaradı. Seda sayan beraber olduğu erkeklerin şöhretlerini arttırıyo. Onur Şan'ı kaç kişi tanıyoduki. Nihat Doğan'ın da şöhret yaptı. Kadının futbolcu ve türkücü takıntısı var. Mahzun Kırmızı gül ve nihat doğan onur şan 1. ve 2. kocası ftbolcuydu gökhan şükürü unuttum. Ayrıca sedayı çok seviyorum.

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
en iyisimi bir daha evlenmesin artik :dusun:
Seda sayani severim dobra bir kadindir ama ona evlilik yaramiyor.
ee 6 da biraksin 7. ye gerek yok:dusun:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evlenmese de hayatına birileri daha girecektir kimler olacak merak ediyorum valla:)))

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
Seda rekora koşuyorr :cokkomik:bu saydıklarınız nikahlı olanlar
bide nikahsızları katarsak ebruyu sollar bence:cokkomik:

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
çok bile sürdü be annem...
ama 2 yılı doldurunca kadın sıkılıyor ne yapsın
onun suçu mu...
eskiler diyorlardı ya hani eskiden gönül yazar vardı şimdi de seda sayan bize bekar adam kalmıyor bunlar yüzünden:dil:

G

guzelcem

Misafir
Dengesiz ve kendini çok beğenen kadın-kizgin tam sopalık ahlaksızlığı diz boyu show daki sabah proğramını seyretdim orasını burasını göstermekden zevk alıyor, terbiyesiz ancak aile ve toplumumuza kötü olan biri:alsana: koca değil sopa dayanır buna:kayris::kayris:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar